Дочо Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Тази седмица в сряда е отворено това заведение. Намира се на мястото на бившият Неолит и Карамел. Някой бил ли е там, харесва ли му...някакво инфо. Било денс, което вероятно ще рече, че вече не е долнопробната квартална фолк кръчма, ама все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Ееее.Ако е денс и има детска дискотека съм там секи път .В тая Чака-Рака за 3 часа пуснат 5 хубави песни .Само някфи бесни гибеци .Дано да има хубава музика и да правят и детска дискотека Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 МАЙ ЩЕ Е ХАУС, ЗАЩОТО НА РЕКЛАМАТА ПО РАДИОТО ПУСАКТ ЛЬКИ Ю Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 ако го бяха пуснали на фона на някоя боза на фифти сент черно ли щяха да пускат ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 ако го бяха пуснали на фона на някоя боза на фифти сент черно ли щяха да пускат ? Ми нормално да опитват да апелират към целевата си група Он топик: Йеа, една чалгарница по-малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Като му чуя името само и си представям какво ще представлява. А това място там си е обречено да не върви. Толкова ли не разбраха хората, та пак хвърлят пари... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Напротив, има смисъл защото ретрото малко по малко ще залязва отстъпвайки на хаус музиката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Абе ще ида някой ден...вход има ли тва кръчме ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Като му чуя името само и си представям какво ще представлява. А това място там си е обречено да не върви. Толкова ли не разбраха хората, та пак хвърлят пари... да сигурно има няква тъмна сила А според мен няма да е нищо особенно,чалга сигурно ще има ама ше е по-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Неска минах покрай него и нямаше жив човек вътре поне в района видим през входа. Ся колкото и да е ново тва заведение да е празно в събота вечер... Пък и музика не са чуваше никаква от вътре. Няма да потръгне ми са струва Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 i az minah predi malko nqma jiva du6a okolo nego a i spored men toq put si li4i 4e e praveno dosta neprofi. lampite s koito e napisano nqkolko puti shadow sa tolkova grozni i gadni 4e nqma nakude abe gadno mi izglejda nqma da hodq hodil sum 1 predi mn godini kato be6e o6te neolit awe tupo mqsto Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Чисто информативно - не е ли подсъдимо да използват copyrighted картинки за плакатите си? Аз ли се бъркам или нещо като copyright в България просто няма? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Чисто информативно - не е ли подсъдимо да използват copyrighted картинки за плакатите си? Аз ли се бъркам или нещо като copyright в България просто няма? Ако са купили правата не виждам проблем. Пък и за това е виновна "дизайнерската къща". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Силно ме съмнява да са купили каквото и да е, но все едно Просто държах да си го изясня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 МАЙ ЩЕ Е ХАУС, ЗАЩОТО НА РЕКЛАМАТА ПО РАДИОТО ПУСАКТ ЛЬКИ Ю хахахахаха къф хаус е т'ва Лъки Ю бре? Не се излагай. Точно Данс си е парчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Бе никой ли няма да са жертва за форума да иди да види за какво иде реч .На мен ми казаха,че отвън имало някфи огромни грозни надписи shadow .Аз съм извън Пловдив до 2 и просто нямам възможност Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Надписите отвън са с лампички тип "коледно украшение" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Бе никой ли няма да са жертва за форума да иди да види за какво иде реч .На мен ми казаха,че отвън имало някфи огромни грозни надписи shadow .Аз съм извън Пловдив до 2 и просто нямам възможност едва ли ще изпуснеш много Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 поне стените да бяха боядисали Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Пълен кенеф е тая кръчма, там на това място от както се помня ходят най-големите малоумници. Нещо като чака рака Във водната палата е истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Аз съм ходил в Shadow-a, направено е доста добре и хората са наляли доста пари. За музиката пускат черно, денс и ретро. Лошото е само че заради Неолит и Карамел хората не ходят вече там и трудно ще се разработи. Лично аз отидох защото познавам управителя и като ми каза че са го отворили реших да ида. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Аз съм ходил в Shadow-a, направено е доста добре и хората са наляли доста пари. За музиката пускат черно, денс и ретро. Лошото е само че заради Неолит и Карамел хората не ходят вече там и трудно ще се разработи. Лично аз отидох защото познавам управителя и като ми каза че са го отворили реших да ида. Хмм.Ти си първия,който казва нещо хубаво за тоя клуб .Щом е тъй може да скокнем петъка да го видим кфо представлява,то с тая Чака-рака Link to comment Share on other sites More sharing options...
FalleN_213 Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Аз съм ходил в Shadow-a, направено е доста добре и хората са наляли доста пари. За музиката пускат черно, денс и ретро. Лошото е само че заради Неолит и Карамел хората не ходят вече там и трудно ще се разработи. Лично аз отидох защото познавам управителя и като ми каза че са го отворили реших да ида. ako premahnat detskata diskoteka moje i da potrygne tova,decata puk i ne samo te precakaha toia klub oshte ot kakto beshe neolit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 За да не кажете нещо после, предупреждавам, че повече от 15-20 човека няма да има вътре, но наистина е много стилно направено, има повече сепарета, хубав бар, големи плазми, DJ e добър, работи с 2 грамофона, 2CD плеъра и компютър и най-важното пуска каквото му кажеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Туй заведение е неприятно с липсата на вентилация, поне едно време беше така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.