Jump to content
BulForum.com

Денс клуб Shadow

Дочо

Recommended Posts

Тази седмица в сряда е отворено това заведение. Намира се на мястото на бившият Неолит и Карамел.

Някой бил ли е там, харесва ли му...някакво инфо. Било денс, което вероятно ще рече, че вече не е долнопробната квартална фолк кръчма, ама все пак...

• Replies 53
  • Created
  • Last Reply

Ееее.Ако е денс и има детска дискотека съм там секи път :punk .В тая Чака-Рака за 3 часа пуснат 5 хубави песни :bgrin: .Само някфи бесни гибеци :D .Дано да има хубава музика и да правят и детска дискотека :punk

ако го бяха пуснали на фона на някоя боза на фифти сент черно ли щяха да пускат ? :)

Ми нормално да опитват да апелират към целевата си група ;)

Он топик: Йеа, една чалгарница по-малко.

Като му чуя името само и си представям какво ще представлява. А това място там си е обречено да не върви. Толкова ли не разбраха хората, та пак хвърлят пари... :)

Като му чуя името само и си представям какво ще представлява. А това място там си е обречено да не върви. Толкова ли не разбраха хората, та пак хвърлят пари... :)

да сигурно има няква тъмна сила :)

А според мен няма да е нищо особенно,чалга сигурно ще има ама ше е по-малко ;)

Неска минах покрай него и нямаше жив човек вътре поне в района видим през входа. Ся колкото и да е ново тва заведение да е празно в събота вечер... Пък и музика не са чуваше никаква от вътре. Няма да потръгне ми са струва :)

i az minah predi malko nqma jiva du6a okolo nego a i spored men toq put si li4i 4e e praveno dosta neprofi. lampite s koito e napisano nqkolko puti shadow sa tolkova grozni i gadni 4e nqma nakude abe gadno mi izglejda nqma da hodq hodil sum 1 predi mn godini kato be6e o6te neolit awe tupo mqsto

Чисто информативно - не е ли подсъдимо да използват copyrighted картинки за плакатите си? Аз ли се бъркам или нещо като copyright в България просто няма?

Ако са купили правата не виждам проблем. Пък и за това е виновна "дизайнерската къща".

МАЙ ЩЕ Е ХАУС, ЗАЩОТО НА РЕКЛАМАТА ПО РАДИОТО ПУСАКТ ЛЬКИ Ю

хахахахаха къф хаус е т'ва Лъки Ю бре?

Не се излагай.

Точно Данс си е парчето...

Бе никой ли няма да са жертва за форума да иди да види за какво иде реч :bgrin: .На мен ми казаха,че отвън имало някфи огромни грозни надписи shadow ;) :sick .Аз съм извън Пловдив до 2 и просто нямам възможност :)

Бе никой ли няма да са жертва за форума да иди да види за какво иде реч :bgrin: .На мен ми казаха,че отвън имало някфи огромни грозни надписи shadow ;) :sick .Аз съм извън Пловдив до 2 и просто нямам възможност :)

едва ли ще изпуснеш много :D

Пълен кенеф е тая кръчма, там на това място от както се помня ходят най-големите малоумници. Нещо като чака рака :) Във водната палата е истината :)

Аз съм ходил в Shadow-a, направено е доста добре и хората са наляли доста пари. За музиката пускат черно, денс и ретро. Лошото е само че заради Неолит и Карамел хората не ходят вече там и трудно ще се разработи. Лично аз отидох защото познавам управителя и като ми каза че са го отворили реших да ида.

Аз съм ходил в Shadow-a, направено е доста добре и хората са наляли доста пари. За музиката пускат черно, денс и ретро. Лошото е само че заради Неолит и Карамел хората не ходят вече там и трудно ще се разработи. Лично аз отидох защото познавам управителя и като ми каза че са го отворили реших да ида.

Хмм.Ти си първия,който казва нещо хубаво за тоя клуб :D .Щом е тъй може да скокнем петъка да го видим кфо представлява,то с тая Чака-рака :lol:

ako premahnat detskata diskoteka moje i da potrygne tova,decata puk i ne samo te precakaha toia klub oshte ot kakto beshe neolit.

За да не кажете нещо после, предупреждавам, че повече от 15-20 човека няма да има вътре, но наистина е много стилно направено, има повече сепарета, хубав бар, големи плазми, DJ e добър, работи с 2 грамофона, 2CD плеъра и компютър и най-важното пуска каквото му кажеш :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...