Jump to content
BulForum.com

javascript

agopa

Recommended Posts

Леб дизайн?! ЛЕБ дизайн?!? ЛЕБ?!? :huh:

Лайт а минит! Лат дъ фък ду ю лант то тел ен лай донт ю файнд а лей ту тел ит райт нот лронг?

Искам да знам какво е "леб дизайн" и кога ще се научите да говорите и пишете правилно?

:lol: :laughing:

леб дизайн идва от скакауец

за тези, които няма да фанат от първия път:

някои хора, не могат да казват правилно Л/Ль

оттам написано леб, те го четат уеб (web)

към долното: :D

искам да знам дали има някоя програма за леб дизайн която генерира javascript както Dreamweaver хтмл

Между другото Dreamweaver може да генерира javascript, щом той не ти е достатъчен, явно трябва накаква по-специална програма с пси-способности която да предугажда какво искаш да стане и да разписва сама javascript-a.... ако случайно някой чуе за такава да се обади, ще дам банкет ако програмата освен javascript може да пише и на други езици. Примерно аз да си мисля за програма за обслужване на магазин (примерно - тези са по-тривиални) и тя да се напише точно както си я представям :)

off: Уау Дядо Мраз пише в нашия форум! :) Дядо Мраз,ще ми платиш ли "Гражданската" за 2007г. ? :)

off: може ако ти ми платиш каското на мойта .. май ме сбърка с Дядо Коледа като че ли? :)

Яко са се разпуснали модераторите покрай празниците.

А тоя дедо коледЪ да дава подаръци вече :lol:

Чух нещо че ЕК давали 2 месеца безплатен интернет? Прекалено хубаво за да е истина или може да е само за нови абонати.

Иначе леба го зех днес за 2 дена напред, че и дизайн на питка се задава :) .

Иначе леба го зех днес за 2 дена напред, че и дизайн на питка се задава :) .

Внимавай, че тоя дизайн на питка има скрит бонус :D

Да не ти приседне или да стане по-лошо "да се задавиш" :lol:

Весели празници на всички :santa: :) !!!

не мога да разбера какво толкова смешно намирате, объркал е една буква и айде сега да му се пресмиваме

объркал my ass... масово неграмотниците пишат по този начин:

- свалям си игри от лареза...

- инсталирам си линдоса...

- яка ралта...

- виж какво ле....

да не продължавам, само се огледай... две думи на кръст не можете да напишете, ама тръгнали леб дизайн да правят. мале-ле-леле...

Това за "дабалю-дабалю-дабалю" го мислех за виц, ама сега разбирам, че не е никакъв виц - дечицата верно така си го казват...

не мога да разбера какво толкова смешно намирате, объркал е една буква и айде сега да му се пресмиваме

Като гледам и ти не си в позиция да ми обясняваш кой какво объркал... не мога да разбера къде се буташ и ти... гледай да не се прЕсмеем и на теб...

ov3rm4n, защо не направиш една тема "Как да пишем правилно" или нещо от тоя сорт, след като толкова много те дразни неграмотното писане :bgrin: и в нея всеки, който има желание, да си задава въпросите коя дума как се пише или пък за някое правило. от доста време се чудя дали да не пусна подобна тема, но не съм сигурен как ще се приеме сред съфорумниците, а и не се смятам, че съм овладял достатъчно добре правописната норма, за да давам съвети кое правилно и кое не :wacko:

ov3rm4n, защо не направиш една тема "Как да пишем правилно" или нещо от тоя сорт, след като толкова много те дразни неграмотното писане :bgrin: и в нея всеки, който има желание, да си задава въпросите коя дума как се пише или пък за някое правило. от доста време се чудя дали да не пусна подобна тема, но не съм сигурен как ще се приеме сред съфорумниците, а и не се смятам, че съм овладял достатъчно добре правописната норма, за да давам съвети кое правилно и кое не :wacko:

Закво да я прави? Неговата цел е да се заяжда...

ov3rm4n, защо не направиш една тема "Как да пишем правилно" или нещо от тоя сорт:wacko:

А не може ли просто дяцата да си ходите на училище и да си учите българския език както си му е реда, а?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...