midas Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Трябва ми програма която да вкара текст от PDF файл в Word Document. Аз си намерих програма, но проблема е че текста е на кирилица и в док-а ми излизат само иероглифи. Хелп, че ми трябва спешно за утре EDIT: Много глупава тема пуснах... то ставало с copy-paste. Проблема преди да пусна темата ми беше, че ми изкарваше сяка страница отделоно и не ставаше да селектирам целия текст с ctrl+a. намерих бутончето да се покажат всички страници и сега всичко е ок Link to comment Share on other sites More sharing options...
inherit.hit.bg Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 изтегляш от някой торент или dc++ finereader 7.0 + bg, и си готов. ааа, всъщност за pdf не знам дали става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Става без грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Burkoff Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 изтегляш от някой торент или dc++ finereader 7.0 + bg, и си готов. ааа, всъщност за pdf не знам дали става. Става .. но за кирилицата .. има един пач който малко хора го знаят Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Става .. но за кирилицата .. има един пач ) който малко хора го знаят ) Ми кажи да го узнаят повече хора, какво се стискаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.