czenitel Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Значи от последната партида (5 родени прасенца) ми останаха 2, които така и не ми даде сърце да ги занеса на някой магазин и си ги гледках .. но колкото и да не ми се иска треа се разделя и с тях най-накрая .. и двете са мъжки .. дълкосмести ... мн са игриви .. но от мн игра са си нагризали козинката и са станали полу-дългокосмести но за 1 месец самостоятелно гледане ще им порасне поне 3-4 см козинка .. прасенцата са шаренки (кафеникави) ... бащата е чисто черен ... и от тяхните поколения има голяма вероятност да излезат прасенца като него сега не мога да направя и да дам снимки .. който има желание да пише тук в темата (не на пм), а довечера като се прибера ще направя и снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Аз може би ще взема 1, но тъй като трябва да се направи "инфраструктура" това ще трябва да стане след няколко дена. Предпочитам да се доразберем на ПМ, ако си съгласен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 priqtel, az tukmo 6tqh da si kupuwam morsko swin4e i razglejdah foruma.bi i mi podaril ednoto? mnogo dobre 6te go gledam, obe6tawam.imam opit s griza4ite, za6toto do skoro gledah okolo 30 hamstera, koito postoqnno se razmnojavaha i az kato tebe se 4udeh kakvo da gi pravq i poslednite 12 gi dadoh s akwariuma na detskata graadina. sega mnogo mi se iska pak da gledam ne6to i bqh re6ila to da e morko svin4e, taka 4e ako smqta6 4e sym dobyr kandidat, molq te, dai mi ednoto! Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 идеално jdfu толкова време съм ги гледал .. няколко дена не са проблем .. mureto разбира се, че бих ти подарил нали това е идеята ... само пак ви повтарям, че в момента са с прически стил "фанта" .. но им трябва малко време по отделно и ще станат още по-сладки ... даже така може да ви харесат повече и да ги постригвате като им порасне "косицата" ... тъкмо мислех да правя снимки и се сетих, че апарати ми остана в на приятелката ми чантата но ви уверявам, че и двете прасенца са големи сладури имам опит все пак за снимки утре вечер ... mureto ако нямаш търпение още утре може да дойдеш и да си избереш а за jdfu другото .. кой преварил-той заварил Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 priqtelio, dai nqkakyv telefon ili skype da se razberem.ako moje o6te dnes da doida da go vzemema, ako si si vky6ti de. pak sym az, ako iska6 mi prati telefona si na e-mail: melly_milena@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 mureto взе едното прасенце другото го пазя за jdfu ... обещах и сайтчета за морските свинчета този ми допада повече, а и във форума са много учтиви Този също е доста добър п.с. Весели празници на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
melly_milena Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Морското свинче е вече настанено в новия си дом.Малко е стреснато и стои неподвижно, но мисля, че след няколко дни ще живне. Снощи го пуснахме да се поразходи и от всичко, най-много му хареса под елхата. Там стоя към половин час, като истински коледен подарък! Искаме да кажем едно голямо БЛАГОДАРЯ! на Czenitel. PS. Mureto взе свинчето, но то е за melly_milena и тя ще се грижи за него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 25, 2006 Author Share Posted December 25, 2006 Като сменят обстановката винаги изглеждат леко изплашенки .. ама като хапнат и поспинкат малко им се оправя настроението Със здраве да си го гледате и след време да му намерите някоя чудна булка (не е задължително де) Всичко, което е нужно да знаете за морските свинчета го има и в 2та сайта .. приятно четене Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 2, 2007 Author Share Posted January 2, 2007 и JDFU взе другия прасчо ... дано да сте си ги харесали ама и да не сте след месец ще станат още по-красиви ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Ева ( ) се поуспокои след дългото пътуване и след моркова за вечеря и сега си почива...от нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Я цъкнете по една снимка да видим свинчовците......и си пазете кабелите Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 направете им по една сесия "преди" и "след", че ще има значителна промяна аз ще метна някои пикс от предната партида ;p и любимеца ми разбира се бащата на всичките зверове (включително и подаръците) Link to comment Share on other sites More sharing options...
*lola* Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 О, боже, обичам го тва черното на 3тата снимка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.