tango Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 имам едно дъно,за което приготвих този процесор модела е MS-6368 ver.5,но на него не тръгва някой знае ли дали това дъно може да поддържа този Tulatin в едни сайтове казват че може в други казват че макс.е 1,2Ghz някой от вас има ли това дъно за да ми каже от личен опит какво да правя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Сваляш от сайта на MSI последния биос ъпдейтваш и процесора тръгва. Ама с този VIA чипсет машинката ще си е дърво. Нямам хубави впечатления от Ple133-то. P.S. Е все пак ще работи по-добре от някой Celeron на 900Mhz-1Ghz, но пак ще си е дърво и няма да докара производителност както някой 815EP или 815EP-B step :-) Успех и Весели празници! Link to comment Share on other sites More sharing options...
troika Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Това че дъното е Socket 370 не значи че поддържа Tualatin процесори.Ако не поддържа самото дъно, къвто и биос да му сложиш пак няма да тръгне.Примерно Intel 815EP и Intel 815EP B-stepping се различават единствено по това(че B-stepping поддържа и Tualatin процесори).Така че виж дали изобщо поддържа Tualatin.Намери си някво дъно с Intel 815EP B-stepping за да си го сложиш спокойно тоя процесор и да видиш какво се казва производителност.Аз съм с Tualatin 1.3GHz и Intel 815EP B-stepping и NFS Carbon ми върви гладко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 Имах същото дъно..поне както го е описал tango,и е сигурно,че поддържа Туалатина,защото го ползвах именно с такъв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.