Tomahawx Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Някой да знае...къде ще може да гледаме ОЛ СТАР-а ?? Май никъде , ще трябва да се тегли от нета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLeX PauL Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Може ли в България да няма една свястна спортна телевизия...навсякъде другаде да ти омръзне от спорт... А тея селяци от Диемата...ако видя некой ша му пръсна гъза от ебане! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Забравих да покажа малко снимки от мача, на който бях на 24 ноември (Seattle Sonics - Sacramento Kings) Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 http://www.myp2p.eu/NBA.htm ей тука трябва да го има мача линка може да се появи и минути преди началото,тъй че не се отчайвате Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted February 14, 2007 Share Posted February 14, 2007 Може ли в България да няма една свястна спортна телевизия...навсякъде другаде да ти омръзне от спорт... А тея селяци от Диемата...ако видя некой ша му пръсна гъза от ебане! Тая година лятото ще има стрийтбол "Vivatel".Ако бъде по тройки и станете 1ви в Пловдив има финал във София и там може да видиш някой коментатор или водещ от "Диема" да играе със журналисти(Естествено че говоря за пичовете дето коментират мачовете от NBA) Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Забравих да покажа малко снимки от мача, на който бях на 24 ноември (Seattle Sonics - Sacramento Kings) Приятел, отскочи до Портланд някой ден, да ми пратиш малко снимки на Блейзърс Искам да попитам някой гледа ли НБА някъде в нета? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Приятел, отскочи до Портланд някой ден, да ми пратиш малко снимки на Блейзърс Искам да попитам някой гледа ли НБА някъде в нета? Ако говориш за онлайн , не знам, но на тва торентче качват част от мачовете клик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 http://www.sportbit.org/ тук качват мачовете от нба.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Golden State вече са ми любимци. Дон Нелсън е голям. Смачкаха физически фаворитите за титлата Далъс. Сега чакам с нетърпение да започне серията на Сънс и Спърс. Предполагам, че ще има мач 7 между тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Тия Юта ме изумяват вече.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Сан Антонио 99 % са новия шампион Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Мда , станаха , не ми харесаха финалите тая година нещо обаче.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 Рей Алън в Селтикс , ША СА РАЗМАЖАААААА Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 хаха - ще ви размажат по-скоро Рей Алън има операцеии на двете колена, постояно е кунтузен и е на 32 години. Вашият прескъп президент по баскетболните операции Дани Ейндж взе кунтузен стар играч и си осъкати бъдещето на отбора, изпускайки Джеф Грийн, който според мен заедно с Кевин Дюрант и Ал Хорфърд са най-добрите forwards в драфта. Пол Пиърс и Рей Алън ще си пречат взаимно, защото и двамата искат топката. Предричам зимата на половината сезона Док Ривърс и Ейндж да бъдат уволнени! Агонията за Селтикс продължава. Моите съболзенования. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 San Antonio 2004 шампиони, 2007 шампиони,2010 шампиони ...The best team Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 29, 2007 Share Posted June 29, 2007 @blame нищо не се знае , че и двамата искат топката , така е , че Алън има операции , пак е така , но всичко ще се види като почне следващия сезон @ThE*sParroW видение ли имаше ,че САС ще бъдат шампиони през 2010..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Eто кой ще мачка догодина Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Eто кой ще мачка догодина Vs Celtics REB - 2 PTS - 6 BS - 2 PF - 10 GG... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 30, 2007 Share Posted July 30, 2007 Рей Алън в Селтикс , ША СА РАЗМАЖАААААА A съвсем скоро се очаква да се сдобиете и с Гарнет. Късметлии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 4, 2007 Share Posted August 4, 2007 Сдобихме се и с него , но за сметка на тва дадохме цял отбор на Минесота Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 3, 2007 Share Posted September 3, 2007 Мен ме кефи играта на Toronto Raptors Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 14, 2007 Share Posted September 14, 2007 Eто кой ще мачка догодина който пропуска целия сезон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Този сезон се очертава интересен. Особено Хюстън и Бостън. Хюстън са с треньора на Сакраменто, които ще използва нова нападателна тактика, а и Бонзи е в състава така че отбора като състав е доста интересен. А Бостън с тяхното трио ще видим докъде ще докарат и дали си е струвало цената Торонто също ми допадат доста. Искам да виждам Аринас да се развихря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 5, 2007 Share Posted November 5, 2007 Аринас е от типа играчи , които си мислят , че всичко зависи от тях , за това не го харесвам Относно Бостън , от кога чакам да се преродим не е истина , има няколко години сигурно Вече трио-то показа част от това , което може , 2-0 , добър старт , Гарнет си прави дабъл-дабъли , Алън си пука тройки , Пиърс също играе отлично , да не говорим , как за едно лято Рондо и Пъркинс успяха да вдигнат нивата си , Еди Хаус се представя добре , Поузи също не е зле , като разбрах , че го взимаме от Маями имах малко скептични мисли за него , но и той показа , че може да се сплути в колектива Полард.. не знам , за мен нямаше смисъл да го взимаме, но времето ще покаже ^^ Ню Орлиънс направиха хубав старт тая година , надявам се да продължат с хубавата игра Яд ме е за Голдън Стейт , как и в трите им мача до сега не им стигна малко за победата :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted November 7, 2007 Share Posted November 7, 2007 Само леко Т-Мак отбеляза 47 точки с/у Юта . Мача беше много готин, Трейси беше OnFire Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.