mitzev.com Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Имам следното просветление и не знам дали още е реализирано. (който китаец го е реализирал ще го поздравя) Малко редистория: 1. за мен все още най-евтиния вариант да се гледат филми на телевизор е през DVD. Стандартно дистанционно, сядаш си в хола пред телевизора, компютъра е свободен за някое от децата/жената и т.н. 1.1. по-добрия вариант е ако DVD-то има USB вход. С една USB флашка 2 GB се гледат спокойно филми, дори на 2 диска. Не се хабят дискове. Копира се бързо и т.н. 2. Има на пазара едни кабели с кутийка по средата, които се свързват между 2 компютъра (по USB) и става нещо като малка мрежа. Не съм пробвал, но май един познат ми каза, че единия компютър отдава ресурси на другия или нещо подобно. 2.1. Дали единия компютър със съответния софтуер се държи като USB флашка спрямо първия - това е само догатка. ВЕЧЕ СЕ СЕТИХТЕ, нали дали има решение, при което DVD-то чрез кабел вижда една папка от компютъра като USB фалшка? Ако го има, за мен е идеален вариант. DVD-та в метро има по 60 лв. (MUSTEK), тонколони по 40 - 60 лв. има супер. Приключваме с невероятните TV OUT изпълнения и т.н. Докато гледаш филм има свободен компютър. И музика си слушаш на DVD-то. А и DVD-то е вечно - механиката не се хаби. ------------------------------------------------------------------------------- чакам предложения ... Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gorgar Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 като идея е супер но няма да стане казваш за 60 кинта ми за толкова си взимаш едно пц PentiumII 450, 128 RAM, 6-8 GB, CD + видео карта с твоут ( който не харесваш ) и обикновенна мрежица така гледаш филми и си имаш пц за нет когато синът ти цъка игрици ( или гледа цици ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.