Corp Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Малко негърски въпрос, ама не мога да открия тая екстра. Как става? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Става в Неро. Поясни все пак какво искаш да направиш - да продължиш многосесиен диск, да добавяш нещо по сесиите? Дай малко по-подробно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Става в Неро. Поясни все пак какво искаш да направиш - да продължиш многосесиен диск, да добавяш нещо по сесиите? Дай малко по-подробно Всъщност искам да разбера как мога да прочеата отделните сесии. Имам едно CD с три сесии и когато го пусна ми отваря последната записана, а другите незнам как да ги видя. А иначе мога ли да записвам в някоя стара сесия или ако имам един диск със записана информация да запиша още без да създавам нова сесиия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forreg Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 С IsoBuster можеш да прочетеш отделните сесий. Работи когато се вижда само най-новата сесия, а старите не. Както в твоя случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Имам едно CD с три сесии и когато го пусна ми отваря последната записана....А иначе мога ли да записвам в някоя стара сесия ..... Освен с Неро и бустера, става и с др. програми, напр. Easy CD Creator (Roxio). Там си имаш Session Selector и си избираш коя сесия да гледаш. А иначе по принцип като записваш с Creator-а и той засече, че преди това си качвал друга сесия, те уведомява и те подканя да решиш дали да добави информацията към новата или новата да е съвсем отделна от първата, тъй че в стара сесия няма как да запишеш, но може да я добавиш в новата, което пак е същото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 С IsoBuster можеш да прочетеш отделните сесий. Работи когато се вижда само най-новата сесия, а старите не. Както в твоя случай. Да, тази програмка върши работа. Освен с Неро и бустера, става и с др. програми, напр. Easy CD Creator (Roxio). Там си имаш Session Selector и си избираш коя сесия да гледаш. А иначе по принцип като записваш с Creator-а и той засече, че преди това си качвал друга сесия, те уведомява и те подканя да решиш дали да добави информацията към новата или новата да е съвсем отделна от първата, тъй че в стара сесия няма как да запишеш, но може да я добавиш в новата, което пак е същото. Новата в смисъл последнат сесия която си записал ли? А как става отварянето на сесиите с Неро? Показва ми колко сесии има, ама ня мога да ги отворя. Аз съм с Nero 7.2.7.0 Lite. Аз иначе си мислих, че има опция в Уиндолс за отваряне на сесии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.