Jump to content
BulForum.com

Отваряне на сесии от многосесиен диск

Corp

Recommended Posts

Става в Неро. Поясни все пак какво искаш да направиш - да продължиш многосесиен диск, да добавяш нещо по сесиите? Дай малко по-подробно

Става в Неро. Поясни все пак какво искаш да направиш - да продължиш многосесиен диск, да добавяш нещо по сесиите? Дай малко по-подробно

Всъщност искам да разбера как мога да прочеата отделните сесии. Имам едно CD с три сесии и когато го пусна ми отваря последната записана, а другите незнам как да ги видя.

А иначе мога ли да записвам в някоя стара сесия или ако имам един диск със записана информация да запиша още без да създавам нова сесиия?

Имам едно CD с три сесии и когато го пусна ми отваря последната записана....

А иначе мога ли да записвам в някоя стара сесия .....

Освен с Неро и бустера, става и с др. програми, напр. Easy CD Creator (Roxio). Там си имаш Session Selector и си избираш коя сесия да гледаш.

А иначе по принцип като записваш с Creator-а и той засече, че преди това си качвал друга сесия, те уведомява и те подканя да решиш дали да добави информацията към новата или новата да е съвсем отделна от първата, тъй че в стара сесия няма как да запишеш, но може да я добавиш в новата, което пак е същото.

С IsoBuster можеш да прочетеш отделните сесий. Работи когато се вижда само най-новата сесия, а старите не. Както в твоя случай.

Да, тази програмка върши работа.

Освен с Неро и бустера, става и с др. програми, напр. Easy CD Creator (Roxio). Там си имаш Session Selector и си избираш коя сесия да гледаш.

А иначе по принцип като записваш с Creator-а и той засече, че преди това си качвал друга сесия, те уведомява и те подканя да решиш дали да добави информацията към новата или новата да е съвсем отделна от първата, тъй че в стара сесия няма как да запишеш, но може да я добавиш в новата, което пак е същото.

Новата в смисъл последнат сесия която си записал ли?

А как става отварянето на сесиите с Неро? Показва ми колко сесии има, ама ня мога да ги отворя. Аз съм с Nero 7.2.7.0 Lite.

Аз иначе си мислих, че има опция в Уиндолс за отваряне на сесии.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...