DJ Mighty K Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Здравейте! Имам питане към вас и то е дали харесвате марката GUESS и дали бихте пазарували от нея? За повече сведения относно моделите и колекциите можете да проверите тук: www.guess.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Как ли да не дам 150$ за яке Дори и да ги имах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 имах дънки на тази марка , донесоха ми ги от чужбина и ако трябва да съм честен изобщо не съм доволен избеляха много бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Имам някой друг парцал с тази марка, но съм си ги купувал от УСА, а там цените им бяха смешни по аутлетите. Тук си представям какви суми ще са. По добре да хвана самолета и да ида да си напазарувам накуп и ще ми излезе доста по евтино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Айде ве... За всяка марка ще пускаме анкета ли - харесва ли ви не ви ли харесва?! Да бе да... я се вземете в ръце... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.