Fibaman Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Даже мисля утре да изгледам всичките части Аз вече ги пуснах да се свалят Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Сега го гледах и аз Не е зле , даже ми хареса , че накрая победи ****** защото иначе щеше да е прекалено измислено . Момент не загуби ли с 1 точка. Аз го гледах без субс и е възможно да съм объркал Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Загуби с 1 точка,ама не тва е важното Link to comment Share on other sites More sharing options...
HitMan Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Без съмнение най добрия филм който някога е съществувал,филмът който завинаги ще остане в сърцето ми.Определено тази серия беше невероятен завършек !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Загуби с 1 точка,ама не тва е важното Мен най ми хареса, когато "my nigga" каза на края на мача. " Ти си един луд старец" и после нащо момче - "Ти си добър шампион". Иначе филмчето ми хареса, но като гледах първата част и ми стана гадно. Къв е бил и къв е сега. Няма смисъл да казвам, че филми като "Рамбо" с него бих ги гледал хиляди пъти без омръзване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Къв е бил и къв е сега. Е, то възрастта не прощава!Но и на тия години пак вади големи баници(малко му висът циците де ама карай) ! Докато негъра например изглеждаше като няква хърба в сравнение със Сталоун. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Филмът е много хубаф и си заслужава да се гледа дори и с лошо качество... И съм съгласен, че тази част е една от най-хубавите Приятно гледане на тези които още не са го гледали или тези които ще го гледат за 2 път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лудото_Чорбарче Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Както каза коментатора на края на мача в спорта най-чето употребяваната дума е НЕВЕРОЯТНО.Невероятен!!!ПОКЛОН!Нямам думи филм който завинаги ще остане в сърцето ми !!!!Поклон за хората който са създали Това нещо!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rattlebrain Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Супер е филма, ама вече много се изхвърляте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliendreamer Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 ненормален филм 10/10 класика перфектен завършек на историята на роки... и сталоун с провлачения говор и акцента класика класика...а боя перфектен..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paspartu Posted December 28, 2006 Author Share Posted December 28, 2006 От поне 10 години се чуваше че ще има Роки 6 и все си мислех че ще го развалят. Е оказах се в грешка за което съм страшно щастлив. Едно голямо БРАВО!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 От поне 10 години се чуваше че ще има Роки 6 и все си мислех че ще го развалят. Е оказах се в грешка за което съм страшно щастлив. Едно голямо БРАВО!!! И аз така мислех, но хубаво филмче са направили Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 i az sum mnogo dovolen ot filma a tova 4e silvestur bil star emi to tova e 4ara i smsiula na filma kvo se oplakvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 филма като цяло е доста добър само малко в началото действието се развива малко мудно... иначе Силвестър Сталоун за пореден път доказа че е един от най-добрите актьори Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted January 1, 2007 Share Posted January 1, 2007 Филмът е хубав. Бих казал носталгичен. Напомни ми времето, когато бягахме от училище, за да го гледаме. И съответно всеки закачваше някакво подобие на чувал и блъскаше до припадък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Малко тъп въпрос в стара тема но немога да се сетя кой уби жена му в 5та 4аст ? ако беше в 5та Колкото до 6та 4аст скоро е гледах добър край Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Жена му не умира в 5та част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 E добре де казах 4е може и да не е в 5а не помня а как умря ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Не дават как умира,5та серия свършва как те се кефат след като Роки преби Томи Гън, и в 6та вече е умряла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.