Jump to content
BulForum.com

Четете ли списания за игри?

Flameseeker

Кое списание си купувате?  

46 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Четях, имам 70 и няколко броя на PC Mania, от началото до април 2005, ако не се лъжа. Напълно ясно ми е, че Workshop-а е много по-добър, но преди да го осъзная вече имах около 20 броя на Манията и беше много късно да започвам да събирам Workshop :D Знам че звучи тъпо, но аз съм такъв.

А откакто спрях да купувам чета gamespot.com / ign.com за статии и screenshot-ове. Пазарните предложения, игрите имам предвид, се разбозиха много в периода 2004-2006 и бездруго не виждам голям смисъл да плащам за списания.

А като казвам, че са се разбозили, преди Eazy да се запени пак, да кажа, че имам предвид PC игрите, които са основната тема на нашенските списания, с изключение на някакви там мънички тънички притурки за конзоли. :D

Парадоксалното е,че си купувах списания преди да имам компютър,а откакто си имам ПЦ съм си взел едва няколко броя,които понякога преглеждам,за да намеря някоя стойностна стара игра ;)

Едно време бях много зарибен..мдаа луд фен на PC MANIA.. :) Първото ми списание беше през далечната 98ма с 1 робот от Mech Warrior на корицата :rolleyes: Ноо може би към излизането на няква фифа..ако не се лъжа 2002 ги спрях..яко беше хе спомени :) ;)

Когато бях зарибен геймър и можеше да се каже, че съм про - не съм си купувал списания, предпочитах да направя още някоя-друга нощна в X-Ray... А сега, когато единствената игра, която играя е Broodwar ('97/'98) съвсем не виждам смисъл от тия списания...

Помня, че гледах няколко пъти гейм...леймъри шоу и попаднах случайно на презентаяция на Starcraft: Brood Wars и се попитах от смях - тоя който правеше демонстрацията играеше по-слабо от default-ната трудност на един компютър... Опитваха се чрез разни монтажи и последователно пускане на определени кадри да заличат гафа, че един компютър изнесе геймъра им... И някой от Quake-овете презентираха - ония си беше пуснал чийтове... за толкова тъпи ли ни имаха - не знам :)

Те пък са едни геймъри в Еврокома... Все ме напушва смях като им погледна предаванията. Все се лутат някъде, все нещо се чудят как да стане.... луда ралта...

Напоследък специално в Workshopa пишат доста за конзолни игри, и оставам с впечетлението, че за наше съжаление (или поне за мое) игрите за конзоли са много по добри от тези които излизат за ПЦ. Чак се замислям да си купя конзола

П.С Посмъртно нямаше да се сетя, че анкета може да се добави ако отговаряш по темата....

EK гейм шоутата са култ! Няма такива обяснения за игри, няма такива термини, такова чудо! :D

[Edit] Скорпион, няма да се подиграваш бе! И мен някой път един компютър ме изнася! :P Но това е щото съм ВЕЛИЧЕСТВЕН АВТОРИТЕТ на Broodwar. И на всякакви стратегии де... Само Dune 2 мога да играя. :D [/Edit]

Геймърите от геймъри шоу са някви запалени фитнесджии та много не са по игрите :) . Списание не съм си купувал от 3-4 години, но мога да кажа че ГВ е списанието!

Като си взех първия компютър бях 2-3-ти клас и тогава си взех PC mania, имаше някаква оферта с 6 диска ... от тогава не съм си взимал :)

Като си взех първия компютър бях 2-3-ти клас и тогава си взех PC mania, имаше някаква оферта с 6 диска ... от тогава не съм си взимал :)

Интересно какво ли се успяли да набутат в 6 диска? Аз пък веднъж видях да продават списания по 6... Изглежда не бяха успяли да продадат продукцията от предишноте месеци и ги продаваха накуп :) Само дето не разбирам защо по дяволите ти е да четеш за игра излязла преди 6 месеца. Ама... :)

Ами аз преди си купувах. Първо си купувах Master Games. Беше много яко. И дизайн и статиите, и потбора на игри. В последствие го спряха (незнайно защо) и започнах да си взимам PC Mania,защото GW излизаха много късно през месеца (за разлика от PC Mania, които излизаха 2-3 дена преди 1-ви на съответния месец). Не ми харесваше чак толкова, но си ги купувах. По едно време спрях да ги чета. Само разглеждах и тук таме се зачитах. И накрая спрях да ги купувам. :) Нужната информация научавах от интернет.

Преди 3 години си купувах списания , предимно ПЦ Мания , но сега нямам интерес да чета интервюта на игри , защото си ги има в интернет ! Май го развалиха това списание и то не от скоро и статийте в него за ПС1 според мен са излишни ! От много време вече не съм разглеждал нещо подомно и причината е "това са излишни разходи" ... няма много смисъл в тези работи ! ;)

Абре хора, само аз ли бях зарибен по PC Club? Почти съм сигурен, че още го има, макар че не съм проверявал, защото такива неща не чета от година и нещо...

Докато си купувах списания, четях само GW. В началото си купувах и ПЦ Мания, ама ония пишеха много тъпи статии и в последствие се отказах. В крайна сметка, миналата година спрях да купувам и GW. Вече не ме влечат такива списания, а и колектива се разпадна и хората, които харесвах спряха да пишат за него. Сега разбрах, че и freeman се е махнал. Кофти работа.

Абре хора, само аз ли бях зарибен по PC Club? Почти съм сигурен, че още го има, макар че не съм проверявал, защото такива неща не чета от година и нещо...

Не си единствения и аз четях само него сега просто се казва гамеплай

Като гледам колко болни глави има дето дават пари за PC Mania ми прилошава. И има ясна причина да ми прилошее. Мастър Геймс фалираха. PC Club също. Отдавна ги няма. По едно време ги купувах всичките, но сега си купувам само Уоркшопа. Стила на статиите, оформление и т.н. Наясно съм че всичко го има написано из интернет, но пък мене ме кефи списанието. Не го чета заради самата информация, а заради начина по който е поднесена. Дето се вика удрям едно рамо да се задържи нещо свястно направено. В България такива неща са рядкост и поне за едно мога да помогна малко от малко ;)

много отдавна си купувах pc mania. сега искам да започна да си купувам пак някакво списание, но да не е свързано с игри. т.е. основната тема на списанието да не е за игри. насочил съм се към pc world и ако ми хареса ще започна да си го взимам. ако имате други идеи моля пишете :)

Докато си купувах списания, четях само GW. В началото си купувах и ПЦ Мания, ама ония пишеха много тъпи статии и в последствие се отказах. В крайна сметка, миналата година спрях да купувам и GW. Вече не ме влечат такива списания, а и колектива се разпадна и хората, които харесвах спряха да пишат за него. Сега разбрах, че и freeman се е махнал. Кофти работа.

Дам. Freeman се махна. Сега главен редактор е Snake. Чесно да ти кажа не мога да кажа, че списанието е по лошо от това. Даже обратното. Последния брой е сигурно най-добрия за последните няколко месеца. В броя има някакъв хъс, а не само писани за норматив статии, щото просто трябва да се напишат. Вярно има още какво да доизкусурят - но аз лично смятам, че списанието е поело по добър път.

Ами и аз преди си купувах,но от както имам нет даже не съм се сетил за тия списания...Иначе най-яките според мен бяха Gamers' Workshop и PC Club(r.i.p). :)

Преди си купувах пц клуб(май вече не съществува)и чат пат пц мания.

Много бях зарибен докато един път не изпуснах 2-3 броя и се отказах :D

дойде ми ъма в главата

Хах и аз едно време си купувах PC Club редовно и PC Mania преди него, ама по едно време реших че не ми се дават повече пари за списания за игри :) Зех си няколко броя на Hardware&Software тая година, ама и него не ми се даваха пари и спрях :)

Ами и аз преди си купувах,но от както имам нет даже не съм се сетил за тия списания...Иначе най-яките според мен бяха Gamers' Workshop и PC Club(r.i.p). :)

Преди си купувах пц клуб(май вече не съществува)и чат пат пц мания.

Много бях зарибен докато един път не изпуснах 2-3 броя и се отказах :D

дойде ми ъма в главата

PC Club си смениха името на GamePlay. Сигурно е имало и някакви промени, но като цяла списанието май си е същото. Тях не съм ги чел.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...