Jump to content
BulForum.com

AGP прозорец...

Recommended Posts

Много се извинявам за тъпия въпрос но в Everest забелязах че пише че въпросния прозорец е 64 МБ а пък картата ми е 128 и си помислих че той показва до каква памет е позволено на картата да върви и за това го направих на 128 мб в Биоса. Та се питам дали не съм направил някоя беля и да я оправя докато е време :confused

Много се извинявам за тъпия въпрос но в Everest забелязах че пише че въпросния прозорец е 64 МБ а пък картата ми е 128 и си помислих че той показва до каква памет е позволено на картата да върви и за това го направих на 128 мб в Биоса. Та се питам дали не съм направил някоя беля и да я оправя докато е време :confused

Спокойно, биоса не може да каже на видеото да не си ползва цялата видеопамет.

Този прозорец е част от основната ти оперативна памет, която може да се използва като част от видео паметта, в случай че на видео процесора не му достигне. Ако имаш много РАМ, може да си позволиш повечко за тази настройка. Ако не играеш някакви особени игри, и 64 МБ да е няма страшно.

Беля не може да стане като си го променил, единственото което може да стане е да се намали производителността на системата ако видеото хапне цялата РАМ от прозореца, ако той е много голям.

Ако си с поне 1 ГБ рам, нека си стои на 128 МБ. Той и без това прозореца се използва само когато е необходим, така че евентуално би усетил нещо в + или - ако играеш някакви особено тежки игри или някакви 3D програми..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...