ToKKo Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 nqkoi da go e podkaral pod XP?? dori i da go run-nesh as 95|98 app, pak gyrmi to4no predi da po4ne install-a, sled testing-a na system-a..nqkva ideq? Link to comment Share on other sites More sharing options...
botev72 Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 I pri men stava taka pod XP. Sigurno faila e corrupt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bate Goyko Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 При мен тръгна на ХР,но ми иска serial..........?????? ако може TED да пусне INF Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted December 13, 2003 Author Share Posted December 13, 2003 interesno kak ti trygva instalaciqta?! q dai info, da ne pravi6 nekvi voodoo magics predi installation-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 'начи на сайта на ADAM имаше някъв patch за BDE ако си спомням правилно... Иначе анатомията е супер, особено дисекционната част, която е избарана чудясно За жалост т'ва май не е последната версия, но по нови шеърнати няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted December 13, 2003 Author Share Posted December 13, 2003 ne uspqh da namera nikyf patch, upload-ni go ako go imash, 6toto sled week brata ima izpit i ne mu se davat po 100 leva za atlasi po anatomiq Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted December 13, 2003 Share Posted December 13, 2003 Е та ей го въпросния patch (ма не ми са разправя да го апвам): http://education.adam.com/support/DOWNLOAD/SRVPTCH.zip Само че ако някой си мисли, че с т'ва ша цъфне и ша върже - в голяма заблуда е. Анатомията както казах по замисъл е много хубава, но докат стане що-годе operational на човек му се при--ва. И правя допълнителната уговорка, че карам само на спомени. Анатомията така и не ми тръгна както трябва (т'ва беше август), а аз хич не мога да ги търпя такива и я затрих... Тия файлове дет' са в patch-а са слагат на мястото на същите в имиджа. Така инсталацията би трябвало да тръгне. Но освен т'ва имаше и разни врътни с реджистрито, където трябваше да се променят пътеките до директориите с файловете...; при стартирането пък твърдеше, че и липсвал сериен номер (правеше се нещо с кий файла, който се създаваше.....).... Бе, общо взето, ако някой намери по-нова версия ша е най-добре. В противен случай е необходимо бая търпение. Sorry за discouragement-а, ама да не давам напразни надежди... П.С. И за да бъде закона на Мърфи в пълна сила, от всичките анатомии, които бях изпосвалил (Sobotta, Netter, Gray и ADAM), ADAM-а най-ми хареса, обаче - &$@. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bate Goyko Posted December 14, 2003 Share Posted December 14, 2003 interesno kak ti trygva instalaciqta?! q dai info, da ne pravi6 nekvi voodoo magics predi installation-a никакви магии неправя,на първата инсталация ми поиска сериал и аз се отказах,но ти се оказа прав за грешка в инсталирането!!!!!!!!! инсталирах си Patch-а на DeZoeker но пак не мина номера? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ToKKo Posted December 14, 2003 Author Share Posted December 14, 2003 strahotno TED nqma li go da obadi i toi malko info, 4e kat gledam ot vyn da se to4i...otide 1 mesec s tiq 8k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.