Jump to content
BulForum.com

A.D.A.M.Interactive.Anatomy

ToKKo

Recommended Posts

'начи на сайта на ADAM имаше някъв patch за BDE ако си спомням правилно... Иначе анатомията е супер, особено дисекционната част, която е избарана чудясно :) За жалост т'ва май не е последната версия, но по нови шеърнати няма :(

Е та ей го въпросния patch (ма не ми са разправя да го апвам):

http://education.adam.com/support/DOWNLOAD/SRVPTCH.zip

Само че ако някой си мисли, че с т'ва ша цъфне и ша върже - в голяма заблуда е. Анатомията както казах по замисъл е много хубава, но докат стане що-годе operational на човек му се при-:sick-ва.

И правя допълнителната уговорка, че карам само на спомени. Анатомията така и не ми тръгна както трябва (т'ва беше август), а аз хич не мога да ги търпя такива и я затрих... Тия файлове дет' са в patch-а са слагат на мястото на същите в имиджа. Така инсталацията би трябвало да тръгне.

Но освен т'ва имаше и разни врътни с реджистрито, където трябваше да се променят пътеките до директориите с файловете...; при стартирането пък твърдеше, че и липсвал сериен номер (правеше се нещо с кий файла, който се създаваше.....).... Бе, общо взето, ако някой намери по-нова версия ша е най-добре. В противен случай е необходимо бая търпение.

Sorry за discouragement-а, ама да не давам напразни надежди...

П.С. И за да бъде закона на Мърфи в пълна сила, от всичките анатомии, които бях изпосвалил (Sobotta, Netter, Gray и ADAM), ADAM-а най-ми хареса, обаче - &$@.

interesno kak ti trygva instalaciqta?! q dai info, da ne pravi6 nekvi voodoo magics predi installation-a  :pirate

никакви магии неправя,на първата инсталация ми поиска сериал и аз се отказах,но ти се оказа прав за грешка в инсталирането!!!!!!!!!

инсталирах си Patch-а на DeZoeker но пак не мина номера?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...