TMF Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Здравейте аз съм абонат на ЕВРОКОМ Пловдив. ПЛАЩАШ за ЕДНО а ДНИ след това ПОЛУЧАВАШ ДРУГО! Пиша Ви във връзка с цифровите канали, които предлага оператора. Платихме преди месец 200 лева депозит за определени програми, които според рекламат по инфоканала на оператота бяха над 70! Така БЕШЕ! Абонат съм и от скоро забелязвам, че съкратихте драстично броя на цифровите канали, от офиса тук в Пловдив ми дадоха обяснението, че не знаят какво става точно и ми казаха да се свържа ЕВРОКОМ СОФИЯ - НОВИТЕ СОБСТВЕНИЦИс. Доискоро имахме повече цифрови програми, и много музикални - MTV, VH1, TMF - The Music Factory, VIVA, VIVA + . Всички тези изчезнаха! Както и много други. В инфоканала листата с цифровите програми доказва това, съкратена е много ! Въпросът ми е къде са ни каналите , затова ли платихме 200 лева депозит? Аз държах точно на тези музикални телевизии и именно затова се абомнирах за цифвоата телевизия! Вярно е, че оператора има право да изменя съдържанието на пакетите предполагам, но аз лично се чувствам измамен, главно заради това че скоро след направения от мен депозит от Двеста Лева (200 лв) , се оказа безпочвен, тъй като отстраниха 50 % от тв програмите! Очаквам отговор ! PS Това писмо е изпратено до ЕВРОКОМ София (собственици на Еуроком Пловддив) и Еуроком Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Не биваше да пускаш темата 2 пъти. А и не мисля, че това е мястото, където може да ти се помогне. Тук отдавна никой не се занимава с наще "глупости"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.