Blade Master Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Ми най-важните неща за мен са: Приятелите, Семейството , Компа разбира се и МОМИЧЕТАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 9, 2007 Share Posted May 9, 2007 Те Roxette са си го казали My World, My Love, My Life Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duke Nukem Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Горещо сърце, бърз но хладен ум и спокойни ръце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 йеденье, пиенье .. и една сгодна женица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Парата прави играта Но и без приятели, семейство И ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ НЕ МОЖЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Приятелите , близките.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 ден да мине - самун да загине Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 The money мн ясно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alien® Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Оцеляването... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Щастието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Щастието. Мдам... допамин ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 1, 2007 Share Posted June 1, 2007 Оцеляването... Ебаси.. то вънка вълци, мечки, студ... какво оцеляване бе човек? Ти в гората за дърва ли ходиш и диви прасета ли трепиш за да се нахраниш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Както има една приказка - интелигентността на планетата е константа, населението се увеличава Тва пък е най-голямата простотия ! Повечето хора имат голям потенциал обаче нямат нужда да го ползват и за това с времето затъпяват. Примерно като цел в живота ти е единии и пииини ми мноу ясно че няма нужда да се напъваш да мислиш и да се развиваш. Инак по темата не знам не мога да кажа кое е най-важното ... приятелите са временно семейството и то не се знае до кога ще е ... едини и пиинито купоните въобще пък не стават за нищо ... здравето стига да не си с вродени заболявания и сам можеш да се пазиш и грижиш за себе си ... парите са временно днес има утре няма ... въобще въпроса е много сложен и не може така лесно да се отговори за това посочих в анкетата друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Тва пък е най-голямата простотия ! Повечето хора имат голям потенциал обаче нямат нужда да го ползват и за това с времето затъпяват. Примерно като цел в живота ти е единии и пииини ми мноу ясно че няма нужда да се напъваш да мислиш и да се развиваш. Инак по темата не знам не мога да кажа кое е най-важното ... приятелите са временно семейството и то не се знае до кога ще е ... едини и пиинито купоните въобще пък не стават за нищо ... здравето стига да не си с вродени заболявания и сам можеш да се пазиш и грижиш за себе си ... парите са временно днес има утре няма ... въобще въпроса е много сложен и не може така лесно да се отговори за това посочих в анкетата друго. Я! Това наистина ли е Lord_Gudo? Най-важното нещо в живота е един човек, едно място, едно питие и един поглед. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Чикията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Тва пък е най-голямата простотия ! Повечето хора имат голям потенциал обаче нямат нужда да го ползват и за това с времето затъпяват. Примерно като цел в живота ти е единии и пииини ми мноу ясно че няма нужда да се напъваш да мислиш и да се развиваш. Инак по темата не знам не мога да кажа кое е най-важното ... приятелите са временно семейството и то не се знае до кога ще е ... едини и пиинито купоните въобще пък не стават за нищо ... здравето стига да не си с вродени заболявания и сам можеш да се пазиш и грижиш за себе си ... парите са временно днес има утре няма ... въобще въпроса е много сложен и не може така лесно да се отговори за това посочих в анкетата друго. В такъв случай важно е да си доволен и щастлив от себе си. Както каза всичко е временно, само себе си трябва да понасяш цял живот Link to comment Share on other sites More sharing options...
koce Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Здравето разбираме колко е важно само като сме болни Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 За мен семейството. Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 За мен лично нещата стоят така: Здраве преди всичко, човека до мен и приятелите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Hlqba ,vodata i lubimiq 4ovek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 Ами да речем парите и приятелите Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 съня Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 спокойствието Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2008 Share Posted February 17, 2008 спокойствието Хехе това само човек от нашия бранш може да го изтърси... и аз съм си мислел че всичко което искам е спокойствие след като цяла седмица са те тормозили кой ли не за какви ли не простотии и всичко ако може след 5 минути да си там и да го направиш/оправиш включително уикенда и няма ден няма нощ... После разбрах че хората те юркат колкото ти им позволиш и ако не се връзваш толкова живота е лесен... Верно като си млад и зелен драпаш да си изградиш име после разбираш кога има смисъл да се напъваш и кога може да теглиш една майна някому без да ти пука че ще изпуснеш клиент или че някой ще ти се пени колко спешно му е нещо да стане за утре в 8 сутринта и ти го казва в 17:30 предния ден... еххх спомени Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 20, 2008 Share Posted February 20, 2008 Най-хубавото нещо е здравето... След това се редят семейство, приятели и това да обичаш някого, хубаво, когато е споделено, но чувствата не се променят от това дали са взаимни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.