zlobil Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 значи имам малко странен проблем на който не мога да намеря решение дано някой успее да помогне значи всичките ми номера са записани в паметта на телефона преди около седмица се опитах да ги прехвърля на картата но не става , нито да ги копирам , нито да ги преместя разбазиках всяко едно възможно меню за което се сетих но не става и не става някой има ли някаква идея как да ги прехвърля на СИМ картата ? с нокиа 8800 съм ако има някакво значение , макар че според мене няма понеже менюто му е идентично с повечето нокии ако модераторите преценят че темата не е за тоя раздел нека я преместят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Ами аз имах 7610 и като влезнеш в указателя си имаше някъде по опциите "копирай в СИМ" Маркираш сички контакти и ги копираш, при мен нямаше проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 то и при мене я има тая опция ама проблема е че не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 ако имаш повече от 250 номера записани на телефона, естествено че няма да можеш да ги прехвърлиш, и това ако си абонат на Глобул, на Мтел максималния брой номера в сим-а е 200. Изтрий някой друг номер и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 тая карта на която искам да ги прехвърля е на мтел а в телефона имам около 110-120 телефона не е от това явно Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Пробвай с друга SIM за да видиш дали не е проблем с картата. Ако не е от това остава с Nokia PC Suite, Oxygen Manager или през интернет да ги прехвърлиш на друг телефон от който да ги качиш на SIM. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 ами и с друга карта не става , пробвах на 1 друга но дава същият проблем а за тези програми ми трябва кабел или става и с блутуута ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Nokia PC Suite поддържа блутут връзка със сигурност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 а някакъв друг начин да ги запиша на картата понеже в момента не ми се намира друг телефон ? а и някой все пак да има идея на какво се дължи това , ако го занеса някъде на сервиз дали ще успеят да ми го оправят без да ми затрият номерата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 а някакъв друг начин да ги запиша на картата понеже в момента не ми се намира друг телефон ?а и някой все пак да има идея на какво се дължи това , ако го занеса някъде на сервиз дали ще успеят да ми го оправят без да ми затрият номерата ? Би трябвало да е проблем със софтуера, който ще се оправи лесно. Номерата ще останат при смяната му щом са на сим картата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 ами всъщност те са на телефона а искам да ги махна от него и да ги сложа на картата Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 ами всъщност те са на телефона а искам да ги махна от него и да ги сложа на картата По принцип при смяна на софтуер се затрива всичката информация на телефона. Може да искаш да ти направят бекъп на номерата, но не знам дали става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 е кофтито е че не ми се рискува :(:( edit : от къде се прави мастер резет-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Пробвай първо с Restore Factory Settings от Menu -> Settings - Phone Settings Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 ами значи снощи си прехвърлих всичките контакти на компютъра с Nokia PC Suite след това му зададох Restore Factory Settings ама пак не иска и не иска да го еба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.