URDeaD Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 Smiatam v nai-skoro vreme da si zakupia DVD zapisva4ka. Interesuvam se dali ako si vzema DVD film ot videotekata shte moga da si go zapisha v/u moi si disk. Nujno li e da imam Dvd-rom za da dam Copy ili moga da mina bez nego, 4rez kopirane na filma v hard i posle na disc??? P.S. Speshno se nujdaia ot otgovor Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 mi kvo da ti kaja, sigurno moje i bez dvd-rom, no s nego stava i po burzo i po lesno i programi ima za tova koito kopirat vsichki menuta, ave rip 1kum1 i daje ako movie dvdto e dvusloino shte kompresira leko videoto da go naglasi na edno dvd ili shte go zapishe na dve ako iskash... no ne se seshtam za programa koqto da zapisva movie dvd-ta na image failove, osven ako ne probvash s neroto da napravish image i posle s clone dvd da izkarash ot image obache togava sus sigurnost dvusloinite dvd-ta shte trqbva da gi spanvash na 2 dvd-ta shtoto ne mojesh da se vuzpolzvash ot uslugite na tiq programki, taka che naj dobre si vzemi i edin svtin dvdrom osven zapisvachkata ako shte zapisvash 1kum1 ..az inache ripvam bez problemi 1kum1 s DVD X Copy Platinum 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 11, 2003 Author Share Posted December 11, 2003 chochosan , mnogo ti blagodaria.Za v badeshte moje da se svarja s teb da mi obasnish kak da kopiram . Tva me interesuvashe...Moje close topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.