Vastril4o Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 purvo svalqsh tova...puskash go i veche moje da klokvash ot Display Properties...ot tam natatuk klokvash i testvash dokato namerish maksimuma na kartata... uspeh.. Edit: eto ti edin polezen sait po temata... <{POST_SNAPBACK}> Първия линк е объркан нещо, мъчих се да я намеря тая програма в линка, ама не можах...Ако някой може да ми даде др линк, и нещо друго: Мога ли да си изпържа картата така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 kopirai linka i go pusni za svalqne prez nqkoq programa za download, naprimer Flashget,Getright... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vastril4o Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 да оправих се... имам проблем обаче: издувам картата и като влезна в някоя игра и тя заспива на черен екран Пробвах и с по-малко клок ама пак същата работа Има ли вероятност това да е от драйверите Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted August 19, 2005 Share Posted August 19, 2005 да оправих се...имам проблем обаче: издувам картата и като влезна в някоя игра и тя заспива на черен екран Пробвах и с по-малко клок ама пак същата работа Има ли вероятност това да е от драйверите <{POST_SNAPBACK}> Golqma ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ти ако гледаш Джар какво пишат,Гледах преди месец някъде FX5200 ULtra DDR3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Ти ако гледаш Джар какво пишат,Гледах преди месец някъде FX5200 ULtra DDR3 <{POST_SNAPBACK}> Като най-пресен пример, ще дам невероятната виедокарта от Jar - ATI Radeon 6600 BTW - има и снимка даже Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 май ми възникна малък проблем за охлаждането значи понеже нямам нито 1 перка в кутията температурата на чипсета на шина 200 без натоварване е държи 43* при стайна 24-25* съответно и мосфетите също доста топлат та моля препоръчайте ми кво да сложа на чипсета и мосфетите та да ги поразхлада малко конфигурацията ми е от подписа @edt: относно дуал ченъл-а и ЖАР наистина много съм се подвел сори... @Backbone - прав както винаги (чак яд да го фане човек ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ами на моя Ерох от Викиват си взех един голям радиатор и си отрязах едно парче за мосфетите и със термо лепенка(от Вали) ги лепнах на тези до порцесора - клик.Aз си намерих и инфрачервени снимки на дъното и имам останали радиатори от тези на cooler master ( за рам) и временно съм ги лепнал кадето може. Сигурно и ма и по-лесен вариянт ама аз за тва се сетих. Който знае да казва, че не ми се прекарва 1 ден в рязане на алуминии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Аз мойте мосфети съм ги залепил с едни синкове големи и сини от Вали,също става с радиаторите от изгоряло захранване(иска малко рязане но..).Като термолепенки не ползвам ползвам си паста Акаса с малко каноколит(много малко) - за да може да се отлепи после с нагряване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 ЕТО 1 снимка на дъното ми та значи засега съм рещил да махна оригиналния радиатор от чипсета и да го сложа на мосфетите (влиза точно) а на чипсета да сложа този залман и да закача тази перка да ги обдухва но понеже несъм сигурен че съм направил най правилния и качествен и ефтин избор затова се допитва до мнението на по компетентни та главно очаквам препоръка за охлаждането на самия чипсет за мосфетите рабрах няколкото начина та ще с избера 1 от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Според мен стар сокет 370 вентилатор би ти свършил по-добра работа.Също работа може да ти свърши един Титан за видео карта(може да не е по-ефективен но е доста по евтин) и всъщност защо ти е да го охлаждаш тоя чипсет на колко волта го държиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Аз мойте мосфети съм ги залепил с едни синкове големи и сини от Вали,също става с радиаторите от изгоряло захранване(иска малко рязане но..).Като термолепенки не ползвам ползвам си паста Акаса с малко каноколит(много малко) - за да може да се отлепи после с нагряване. <{POST_SNAPBACK}> Според мен стар сокет 370 вентилатор би ти свършил по-добра работа.Също работа може да ти свърши един Титан за видео карта(може да не е по-ефективен но е доста по евтин) и всъщност защо ти е да го охлаждаш тоя чипсет на колко волта го държиш. <{POST_SNAPBACK}> @Backbone радиатори за рам ли си ползвал за мосфетите или се продават радиатори специялно за мосфети.И още нещо да питам... Каде се продават радиатори/вентилатори на Титан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Официалния вносител е Аргус иначе по-всяка фирма има Ера,Д&Е и др.Синковете не знам за какво точно са май са за видео-карта но пасват перфекно на мойто дъно Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Според мен стар сокет 370 вентилатор би ти свършил по-добра работа.Също работа може да ти свърши един Титан за видео карта(може да не е по-ефективен но е доста по евтин) и всъщност защо ти е да го охлаждаш тоя чипсет на колко волта го държиш. <{POST_SNAPBACK}> voltage na chipseta ne e dignat vaob6te no po-gore sam pisal temperaturite i mi se struva 4e sa mnogo visoki vse pak po4ti dvoino na procesora mi sedat .. ta nqma li smisal ot dopalnitelno ohlajdane za tezi temperaturi?? a sa6to nqkoi znae li za mod_1010 na trat's za moito MB dali mu ba4ka ve4e tva za diganeto na voltage na chipseta che i v moq bios sq go ima ama mai ne ebava da ebava...?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Жоре майна не виждам за какво ти е този мод то Deluxa държи 230 Mhz спокойно пък и ще ти трябва DDR 500 щото тази от подписа ти доколкото виждам държи 204Mhz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Жоре майна не виждам за какво ти е този мод то Deluxa държи 230 Mhz спокойно пък и ще ти трябва DDR 500 щото тази от подписа ти доколкото виждам държи 204Mhz <{POST_SNAPBACK}> Ами предполагам за това е Vdimm mod-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Щом е такава работата ето тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Жоре майна не виждам за какво ти е този мод то Deluxa държи 230 Mhz спокойно пък и ще ти трябва DDR 500 щото тази от подписа ти доколкото виждам държи 204Mhz <{POST_SNAPBACK}> да държи до 204 но тва е на CL2,5 иначе на ЦЛ3 съм ги дигал до 230 шина и с тази памет но тва стана след като сложих моднатия биос на Трат'с иначе не отлепяше на повече от 203-204 но не разбрах ти за кой мод ме питаш за този на биос-а или волт модовете? мисля че с волт модс мога да стигна много много повече от 230 (особено ако смена и паметта едит: а и все пак кажете много ли са малко ли са тея градуси на чипсета та да знам кво да права да купувам ли допълнителни хладители или да си седи така (CPU t - 27* Idle; Cipset t - 45* Idle @1,87Vcore, 200FSB) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mad^Jack Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 едит: а и все пак кажете много ли са малко ли са тея градуси на чипсета та да знам кво да права да купувам ли допълнителни хладители или да си седи така (CPU t - 27* Idle; Cipset t - 45* Idle @1,87Vcore, 200FSB) <{POST_SNAPBACK}> Амм щом е на айдъл е добре да си вземеш, особено ако се решиш сериозно за модовете.45 на дефаулт волтаж ли ти е? моя на 2 волта (1.6 дефаулт) даржи 42~3 на фулл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xray Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Добре е на 200 FSB ти кво искаш 25 градуса ли. Пък като искаш шибни му едно медно радиаторче с фанче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted August 23, 2005 Share Posted August 23, 2005 Не е кой знае колко много моя ДФИ на 260 шина на 1.9 на чипсета си караше около 45-50 и не му пречеше особенно много сложи му ако искаш една перка(но няма да усетиш разлика).А с колкото и V-dimm и кво ли още не няма да стигне много повече.Шини >240 се постигат с дъна който се броят на пръсти-Абит НФ-7,Дфи Ланпарти(Инфинити),Солтек ФРН-2(3) само за тези мога да гарантирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
RazorGL Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 От къде идва разликата в рейтингите в следните случаи: Как така 2900 MHz = PR 3900+, а 2600 MHz = PR 4100+ ??? и http://img203.echo.cx/img203/9573/2900111t29s7ca.jpg @little, това второто е твоя компютър ако имаш идея казвай. 10х за помощта на Icemann3016! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted August 27, 2005 Share Posted August 27, 2005 Тука съм известен като МазатаБГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 бая стигате с тея венеции ето и от мен при тея стойности Т(CPU)=39 Idle; T(SYS)=32 Idle единствено със боксовото охлаждане+перката на захранването при затворена кутия дъно Asus A8N-E, захранване FSP350-60THN-P ЕДИТ: HTx4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=38535 Ето и от мен малко.Засега толкова с Бокс-а 2680 мисля че не е зле за процесор под 100$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.