Jump to content
BulForum.com

OVERCLOCK

Recommended Posts

a otkade moga da vzema takova mastilo i kolko struva...

tova s tiksoto ne go razbrah... :rolleyes:

Лепиш тиксо от двете страни на мосчето за да не нацапаш и другите и рисуваш отгоре.Иначе проводящо мастило(сребърен лак) имаше преди в Конрад и ВикиВат.Номера с тиксото става и с молив.

• Replies 1.4k
  • Created
  • Last Reply
:punk а на Дюрон 1600+ на 1.6Гхз може ли да му се отключи множитела и кеша или и при тези неща работата е до бройка и също така трудно ли става това нещо и евентуално ако не е трудно как става :D :D

:punk а на Дюрон 1600+ на 1.6Гхз може ли да му се отключи множитела и кеша или и при тези неща работата е до бройка и също така трудно ли става това нещо и евентуално ако не е трудно как става  :D  :D

Разгледай тук

А дали този мод с мекия молив ще стане и за Athlon XP процесори? Гледах на Tom's Hardware видеото за тези процесори, но ми изглежда твърде недоверчиво и търся по-лесен вариант.

А дали този мод с мекия молив ще стане и за Athlon XP процесори? Гледах на Tom's Hardware видеото за тези процесори, но ми изглежда твърде недоверчиво и търся по-лесен вариант.

За новите твърдо не.Нов е след 0339

Съжелявам, ако въпроса ми е малко тъп, но по какво да разбера дали е след или преди 0339?

На черната табелка на най долния ред пише :) тук този е 9седмица 2004 година или както виждаш пише 0409

Значи купих си Атлон64 3000+ и дъно Гигабаит K8NS-Ultra

Искам да го клокна обаче като му пусна над 215 шина се връшта на 200 автоматично... кажете как става.. штото мисля че 100 mhz са ништо за тоя Атлон :cry

Значи купих си Атлон64 3000+ и дъно Гигабаит K8NS-Ultra

Искам да го клокна обаче като му пусна над 215 шина се връшта на 200 автоматично... кажете как става.. штото мисля че 100 mhz са ништо за тоя Атлон :cry

С каква рам си ?

Захранване.Не би трябвало да имаш проблем

С каква рам си ?

Захранване.Не би трябвало да имаш проблем

RAM 256 DDR400 PQI Zahranvane:Codegen 300W

Mi Purvo ne znam kolko trqq da mu e mnojitelq na toq procesor na kolkoto i mnojitel da go sloja si stoi 9x taka li trqbva da e...

RAM 256 DDR400 PQI  Zahranvane:Codegen 300W

Mi Purvo ne znam kolko trqq da mu e mnojitelq na toq procesor na kolkoto i mnojitel da go sloja si stoi 9x taka li trqbva da e...

mi mnojitelq pochti sigurno e zakluchen tai che...zabravi da go promenqsh...igrai samo s FSB-to...

mi mnojitelq pochti sigurno e zakluchen tai che...zabravi da go promenqsh...igrai samo s FSB-to...

Множителя е 9 и е отключен надолу пробвай да пуснеш повечко ток.Предполагам си с Уинчестър.И сложи паметта на 333.Както и най-новия биос.

Множителя е 9 и е отключен надолу пробвай да пуснеш повечко ток.Предполагам си с Уинчестър.И сложи паметта на 333.Както и най-новия биос.

Сложих наи новия биос но не знам от къде да бутна рама на тва дъно няма такива екстри маи.. къде да го търся ако има... а като дигна ФСБ на пове4е от 216 ми спира зареждането при биоса и до там .... не знам за кво стаа на въпрос?!?

Narode interesno mi e da razbera koi ot vas s GF FX 5900 XT dokolko sa uspqvali da klokvat kartata si ?

Poneje tyi kato nqma kak da barnikam voltajite na moita...sym q vdigal nai-mnogo na 495/925 (bez artefakti...)...

Ta ako moje da obmenim malko opit... :) :inqn

Peace :punk

Narode interesno mi e da razbera koi ot vas s GF FX 5900 XT dokolko sa uspqvali da klokvat kartata si ?

Poneje tyi kato nqma kak da barnikam voltajite na moita...sym q vdigal nai-mnogo na 495/925 (bez artefakti...)...

Ta ako moje da obmenim malko opit...  :)  :inqn

Peace  :punk

Point of View 480/1025 с биос от 5950У.Който качва волтажа с малко.

Fiiuuuuuu...perfekten...  :D

Mark-ove vartql li si na tea 4estoti ? I s kakvo ohlajdane si go dostignal toq OC ?

Това беше преди повече от година и половина ако си намеря някъде резултатите ще ги постна.Охлаждане Волкано 11 + Термалтейк синкове

Ta ako moje da obmenim malko opit...  :)  :inqn

Peace  :punk

Ти беше с 5900хт Про на Аксле.. Та ,ако не си и сменил охлаждането на тия честоти ,я остави на лооп на 3д марк03 и наблюдавай 4-5 врътка как артефактите се увеличават докато забие картината.. Иначе от comexgroup.com мода за Гигабайтската карта дали ще стане и на Аксле ?

Ти беше с 5900хт Про на Аксле.. Та ,ако не си и сменил охлаждането на тия честоти ,я остави на лооп на 3д марк03 и наблюдавай 4-5 врътка как артефактите се увеличават докато забие картината.. Иначе от comexgroup.com мода за Гигабайтската карта дали ще стане и на Аксле ?

Ми мисля че и Аксел-а беше със същата платка но за всеки случай,провери дали контролерите на волтажа са еднакви.И ако ти е за първи път не се заемай,защото крачетата по който поиш са колкото карфица.

За колко време горе-долу трябва да върти Barton 3200+ 1Mb на Super PI?Целта ми е да разбера дали съм достигнал производителността на 3200+ след клока на 2500+(11х200).

Момчета, колко може да се надуе следното PC:

ЦПУ-АМД K7 2200+Sempron 333MHz, 256K

MB AMD Asrock K7VT4A+, KT 400A,DDR400,AGP8x,ATA133

FAN AMD CM DP5-7JD1B-0L Low NOISE

CASE RJA 68, 350W

VIDEO-AGP GF FX 5200, 128MB, 128B, TV-Out

RAM 256MB, DDR 400MHZ

HDD 80GB Exelstor 7200

Ами това е .......

Предварително благодаря. :)

Момчета, колко може да се надуе следното PC:

ЦПУ-АМД K7 2200+Sempron 333MHz, 256K

MB AMD Asrock K7VT4A+, KT 400A,DDR400,AGP8x,ATA133

FAN AMD CM DP5-7JD1B-0L Low NOISE

CASE RJA 68, 350W

VIDEO-AGP GF FX 5200, 128MB, 128B, TV-Out

RAM 256MB, DDR 400MHZ

HDD 80GB Exelstor 7200

Ами това е .......

Предварително благодаря. :)

Не сме гадатели,това до колко може ти ще ни кажеш има достатъчно инфо кое как да стане.Прочети темата и ще разбереш.Само внимавай с ПСи/АГП лока.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...