DJ Nicolaeff Posted July 1, 2004 Author Share Posted July 1, 2004 Da, edva li moje6 da mu napravi6 clock ). Vse pak tfa e procesor na AMD ot erata kogato vse o6te ne stavaha CPUtata im. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted July 10, 2004 Share Posted July 10, 2004 а ве пичове искам да попитам когато ти изгори процесора кво стаа? Щото тука маи изгорих един с overclock и ни6то не ебава яко черен екран и даже копчетата за рестарт и изклиючване не бачкат възможно ли е да е изгърмяло дъното пишете ми ПМ pls Предварително 10x Link to comment Share on other sites More sharing options...
SupraTRD Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 а ве пичове искам да попитам когато ти изгори процесора кво стаа? Щото тука маи изгорих един с overclock и ни6то не ебава яко черен екран и даже копчетата за рестарт и изклиючване не бачкат възможно ли е да е изгърмяло дъното пишете ми ПМ pls Предварително 10x <{POST_SNAPBACK}> По скоро изкючи захранването на компютъра, извади батерията от дъното.Не бързай с заключенията Процесор гори само ако си му увеличил прекомерно напрежението и не си го ухладил както трябва.Ако клокваш само по шина, според мен нищо неможе да му стане. Пробвай и кажи какво е станало Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Значи приятел има процесор Inel Celeron на 366 Mhz. Много му се иска да го оверклокне. Ако има някой, който знае как да стане това моля да ми пише. Предварително благодаря. Note:Вече пробвах една програма обаче като смених честотата на процесора компа забива и след това като го рестартирам пак е на 366. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Значи приятел има процесор Inel Celeron на 366 Mhz.Много му се иска да го оверклокне. Ако има някой, който знае как да стане това моля да ми пише. Предварително благодаря. Note:Вече пробвах една програма обаче като смених честотата на процесора компа забива и след това като го рестартирам пак е на 366. <{POST_SNAPBACK}> а дъното му е ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ITI Posted July 11, 2004 Share Posted July 11, 2004 Дъното му е VIA VT82C693A . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Хората се зарибяват да клокват - а аз се зарибявам да ундерклоквам пуснах си процесорчето на 1333МХц (133х10) @ 1.1в - реални 1.088 - много съм доволен - при натоварване 15 часа с приме 95 - 36 градса темепература - на 2000 оборота - ем ми е тихично ем ми е хладно Я някой с мобилка да пробва до колко ще може да свали. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Mislq che mqstoto na moq vupros ne e tochno za tozi topic no vse pak da pitam moje li da mi preporuchate nqkuv proceser na AMD do 140$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Mislq che mqstoto na moq vupros ne e tochno za tozi topic no vse pak da pitam moje li da mi preporuchate nqkuv proceser na AMD do 140$ <{POST_SNAPBACK}> Мобилен бартон е решението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Mislq che mqstoto na moq vupros ne e tochno za tozi topic no vse pak da pitam moje li da mi preporuchate nqkuv proceser na AMD do 140$ <{POST_SNAPBACK}> Мобилен бартон е решението. <{POST_SNAPBACK}> Идеалното решение та даже е и доста под тази цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Ako nenabaram Mobile moje li da mi preporuchate i rezerven variant Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Ako nenabaram Mobile moje li da mi preporuchate i rezerven variant <{POST_SNAPBACK}> мобилки има, но иначе като резервен вариант: бартън 2500+@3200+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Sq prochetoh malko za Mobile Athlon 2600+ mi to tova si e chist zvqr samo za clock Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 Sq prochetoh malko za Mobile Athlon 2600+ mi to tova si e chist zvqr samo za clock <{POST_SNAPBACK}> да, знам, аз съм с такъв и мога да ти кажа, че е просто перфектен Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 I ako moje info ot kude moje da se kupi takova zverche shte e super Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 I ako moje info ot kude moje da se kupi takova zverche shte e super <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че в Ерата имат още един два поне сутрента като ходих имаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 16, 2004 Share Posted July 16, 2004 E az dokato nabaram parite te shte svurshat inache dokolkoto vidqh 116$ e cenata dano kato se vurna ot pochivkata da ima pone edna broika Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=102&page=11 Mobile-ка на 3 гхз вижте Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Tova neshto podbujda oshte poveche interesa mi kum tozi procesor Link to comment Share on other sites More sharing options...
XeForce3 Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Това са единички случай, не е гарантирано че твоя ще стигне толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Има много интересна статия за Duron Applebred и Athlon XP Thorton в PC Word.За съжаление сега не мога да дам линк,но по - късно ще сложа цялата стаия.Овърклока се състои в свързването на прекъснато L2 мостче с електропроводящ лак,като честотата достига над 2200Hz при Thorotn(11x200), а цената е 4 пъти по-ниска.При Applebred честотата е до 2,2-2,4GHz със завишено въздушно охлаждане. Тестовете показват доста добри резултати. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Sega chakam samo da vidq kak shte potrugnat neshtata i dano sestrami si dade parite togava shte mi ostavat samo 16$ za procesora Link to comment Share on other sites More sharing options...
little Posted July 17, 2004 Share Posted July 17, 2004 Има много интересна статия за Duron Applebred и Athlon XP Thorton в PC Word.За съжаление сега не мога да дам линк,но по - късно ще сложа цялата стаия.Овърклока се състои в свързването на прекъснато L2 мостче с електропроводящ лак,като честотата достига над 2200Hz при Thorotn(11x200), а цената е 4 пъти по-ниска.При Applebred честотата е до 2,2-2,4GHz със завишено въздушно охлаждане.Тестовете показват доста добри резултати. <{POST_SNAPBACK}> Те тестовете хубаво показват само дето тоя номер ставва доста трудно и то само на някои процесори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Ахамз.Аз съм написал на кои А някой да знае как се прави клок през SpeedFan4.13? Ако има такива - ЛС,моля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Agarvaen - kakto i prez predishnata versia 4.11 Abe s 2 dumi - namirash si danoto, ako izobshto go ima v spisaka (otljavo firmata ; otdjasno modela). Ako ne prisastva - tarsish s Google poveche info za nego (danoto) i polzvash napravo njakoja gotova shema (napr. ISC 952607...tova e za moeto dano). Posle si naglasjash chestotite, koito iskash (po-tochno, koito moje da poeme systemata ti ) na ednoto i drugoto pole. Ednoto pole e za chestotata, na kojato shte pusne ako CPU-to e rabotilo xx sekundi pod xx procenta. A vtoroto pole e obratno - puska chestotata, kojato e nastroena ako CPU-to e rabotilo xx sekundi nad xx procenta. Abe edin vid - dinamichen overclock - kato njama rabota - namalja chestotata ; kato ima da svarshe neshto - ja uvelichava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.