Nightmare Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Каквото и да си казваме, зимата дойде и това е положението !!! А сигурно и не съм единствения, на който сутрин всичко по колата му е замръзнало ..... търка с парцала по прозорците ..... духа на ръцете, че от студ се „залепят” за волана ..... втренчил се е в стрелката за температурата и се моли по-бързо, да се отклони към „червенкото”..... Че да дойде и топлото .... Та, ... миналата година в Практикер имаше духалки, които се включват в запалката. С тия духалчици е доста удобно, защото няма да се налага, да чакаш колицата да загрее .... Но като отидох и ми казаха, че много бързо свършили Някой знае ли от къде мога да си купя такова „чудо” и да направи живота ми през зимата „по-приятен” ..... пък и не само моя Благодаря, предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitzev.com Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Каквото и да си казваме, зимата дойде и това е положението !!!А сигурно и не съм единствения, на който сутрин всичко по колата му е замръзнало ..... търка с парцала по прозорците ..... духа на ръцете, че от студ се „залепят” за волана ..... втренчил се е в стрелката за температурата и се моли по-бързо, да се отклони към „червенкото”..... Че да дойде и топлото .... Та, ... миналата година в Практикер имаше духалки, които се включват в запалката. С тия духалчици е доста удобно, защото няма да се налага, да чакаш колицата да загрее .... Но като отидох и ми казаха, че много бързо свършили Някой знае ли от къде мога да си купя такова „чудо” и да направи живота ми през зимата „по-приятен” ..... пък и не само моя Благодаря, предварително Аз имах такава, но от Конрад мисля я взех, не помня. Не помага много. А и на студено акумулатора не е вечен. Все пак провери в Конрад - близо до Санкт петербург. Там има готини неща. Камен Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Имаше до скоро в Метро,около 20 лева... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 HEMO, къде да търся ? Там където има свещи, чистачки, постелки ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Един мой познат имаше такова нещо - на размери и форма приличаше на дискмен и ми беше казвал, че е с керамичен нагревател (или нещо подобно)....ползваше го в старата си кола, но сега си взе друга с климатик и май не го ползва....ако не намериш пусни ми едно ЛС и ще го питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 HEMO, къде да търся ? Там където има свещи, чистачки, постелки ......... Щанда с авто хавите,прилича на малка вентилаторна печка с куплунг за включване в запалката По принцип се ползва за изсушаване на стъклата,ако мислиш да се топлиш с него,едва ли ще ти свърши работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
hriss_d80 Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Не се лъжи никаква работа не върши.Ако имаш толкова голямо желание мои приятел го продава за 15лв.Чисто ново е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Значи да не взимам ...... няма хава А аз си мислех, че тая зима ша е по-приятна Link to comment Share on other sites More sharing options...
terapio Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Аз мога да ти предложа от тези духалки, които продаваха в Практикер.Оправих си топлото в колата и сега не ми трябва.Иначе като впечатление мога да кажа, че е средна работа.Духа топло, но не като едно перфектно парно на колата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightmare Posted December 17, 2006 Author Share Posted December 17, 2006 Дайте някое акълче, как да изчистя варовика, който се е натрупал в радиатора на парното ... че да му вдигна КПД-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Дайте някое акълче, как да изчистя варовика, който се е натрупал в радиатора на парното ... че да му вдигна КПД-то Не в тази тема, че и в този раздел...да не те отнесе някой процент отнякъде... Иначе си има препарати...чувал съм че и промиване с оцет също върши работа, но по-добре попитай тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.