Jump to content
BulForum.com

Топло в кола - зимата дойде

Nightmare

Recommended Posts

Каквото и да си казваме, зимата дойде и това е положението :santa: !!!

А сигурно и не съм единствения, на който сутрин всичко по колата му е замръзнало ..... търка с парцала по прозорците ..... духа на ръцете, че от студ се „залепят” за волана ..... втренчил се е в стрелката за температурата и се моли по-бързо, да се отклони към „червенкото”..... Че да дойде и топлото .... B)

Та, ... миналата година в Практикер имаше духалки, които се включват в запалката. С тия духалчици е доста удобно, защото няма да се налага, да чакаш колицата да загрее ....

Но като отидох и ми казаха, че много бързо свършили :(

Някой знае ли от къде мога да си купя такова „чудо” и да направи живота ми през зимата „по-приятен” ..... пък и не само моя :music

Благодаря, предварително :)

Каквото и да си казваме, зимата дойде и това е положението :santa: !!!

А сигурно и не съм единствения, на който сутрин всичко по колата му е замръзнало ..... търка с парцала по прозорците ..... духа на ръцете, че от студ се „залепят” за волана ..... втренчил се е в стрелката за температурата и се моли по-бързо, да се отклони към „червенкото”..... Че да дойде и топлото .... B)

Та, ... миналата година в Практикер имаше духалки, които се включват в запалката. С тия духалчици е доста удобно, защото няма да се налага, да чакаш колицата да загрее ....

Но като отидох и ми казаха, че много бързо свършили :(

Някой знае ли от къде мога да си купя такова „чудо” и да направи живота ми през зимата „по-приятен” ..... пък и не само моя :music

Благодаря, предварително :)

Аз имах такава, но от Конрад мисля я взех, не помня. Не помага много. А и на студено акумулатора не е вечен. Все пак провери в Конрад - близо до Санкт петербург. Там има готини неща.

Камен

:)

Един мой познат имаше такова нещо - на размери и форма приличаше на дискмен и ми беше казвал, че е с керамичен нагревател (или нещо подобно)....ползваше го в старата си кола, но сега си взе друга с климатик и май не го ползва....ако не намериш пусни ми едно ЛС и ще го питам. :)

HEMO,

къде да търся ? Там където има свещи, чистачки, постелки .........

Щанда с авто хавите,прилича на малка вентилаторна печка с куплунг за включване в запалката :) По принцип се ползва за изсушаване на стъклата,ако мислиш да се топлиш с него,едва ли ще ти свърши работа :P

Аз мога да ти предложа от тези духалки, които продаваха в Практикер.Оправих си топлото в колата и сега не ми трябва.Иначе като впечатление мога да кажа, че е средна работа.Духа топло, но не като едно перфектно парно на колата.

Дайте някое акълче, как да изчистя варовика, който се е натрупал в радиатора на парното ... че да му вдигна КПД-то :)

Не в тази тема, че и в този раздел...да не те отнесе някой процент отнякъде... :laughing:

Иначе си има препарати...чувал съм че и промиване с оцет също върши работа, но по-добре попитай тук. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...