Jump to content
BulForum.com

Kaspersky 6

mureto

Recommended Posts

добре де.на никой ли не му работи касперския?

дайте някакъв валиден кей или код

Мисля, че няма такова животно в момента :( слагай друга антивир временно докато се намери ключ

И аз имах същия проблем след 06.12 но с google от някакъв форум намерих нови кодове и още с първия си го оправих, но доста се озорих докато изтрия стария,а това е задължително за да приеме новия.Съжалявам че не помня къде ги намерих,но ако имам време утре ще потърся .

след теглене на сумати версии и като всички се прецакваха след няколко дена смених любимия касперски с нод :cry

ще изчакам нова версия и дано при нея да няма такива проблеми с активацията

след теглене на сумати версии и като всички се прецакваха след няколко дена смених любимия касперски с нод :cry

ще изчакам нова версия и дано при нея да няма такива проблеми с активацията

Аз съм с Касперски 6.0.1.411 и се активира без проблем, но наистина първо трябва да махнеш стария номер и след това при активацията слагаш нов.. :)

Ако някой знае как да разчете описаните във файла black.lst ключове или серийни номера, така, че да се замести текущия с някакъв друг, мисля, че ще има ефект. Засега успях само да изтрия този файл и да сваля дефинициите. Естествено Касперски мрънка, че файлът липсва или е corrupted, ама на кого му пука. Четох и решение с връщане към версия 5.х с ръчен ъпдейт на дефинициите. Пробвах да сваля от няколко места версия 6.0.1.411, но не става.

• 1 year later...

Имам следния проблем свалих си Kaspersky 7.0.0.125 версия + кракове и т.н. Успявам да я кракна по принцип както е казано под сейф мод. А дори и да не е под сейф под пак успявам да я кракна и ми запомня ключа до 2010. Обаче след като си изключа компа при следващото му стартиране отново ми иска активиращия код( или ключа) и аз пак трябва да го правя. Кажете как да се отърва от този досаден проблем ?

Ама касперскай антивирус или интернет пакета за цялостна защита ?

Ако е интернет пакета просто всеки път като ти изтече триал версията триеш едни "ключове" от регистрите на виндолса и пак имаш 30 дни триал период .

Тествам съм го на антивирусната и не става (само на интернет пакета работи) ама ако не е само за антивирусната си върши перфектна работа !

ЛИНК

:laughing:

Ама касперскай антивирус или интернет пакета за цялостна защита ?

Ако е интернет пакета просто всеки път като ти изтече триал версията триеш едни "ключове" от регистрите на виндолса и пак имаш 30 дни триал период .

Тествам съм го на антивирусната и не става (само на интернет пакета работи) ама ако не е само за антивирусната си върши перфектна работа !

ЛИНК

Само с антивирусната съм. Как да постъпя тогава ? Да ползвам този байпас ли ?

Чудното е това , че касперскай смениха начина по който триала се ригистрира в виндолса и не става на антивирусната .

Може да пробваш ако не е последната версия .

Ако ти дава да активираш на ново 30 дневният период ... работи .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...