mIRCata Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Тоя е суууууупер зле. Това филмче да не е заснето в някоя психиатрия ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Flame-Alf Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 Леле... лудо ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagral Posted March 11, 2007 Share Posted March 11, 2007 чалгата причинява РАЗТРОЙСТВО!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
$nIp3 Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 еее стига ле взехте пича за мезе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted September 15, 2007 Share Posted September 15, 2007 може просто да е тъп или да няма кво да прави по цял ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Тоя явно има някъв сериозен душевен проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted January 3, 2008 Share Posted January 3, 2008 хахахаххах още немога да спра да се смея бати изрода Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6 Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 luda rabota,zatowa darjavata ni e na tova dereje.skapani mozaci Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 9, 2008 Share Posted August 9, 2008 http://vbox7.com/play:2b4f786a На този олигофрен и мозъчето му е гладичко като черепчето му ! П.с. ..... ама то и пиенето не е детска работа...... типичен пример до какво води консумацията на алкохол при психически лабилните подрастващи ! ..... до кретенизъм ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 28, 2008 Share Posted August 28, 2008 Хахахахааа къв е тоя кретен бе???!!! Браво, добре се посмях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Българче е горкия...И по такива съдят за нас навън...Хич не е добре момчето, да иде да се застреля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Е, няма да е само по такива, Насьо... Ама в крайна сметка, колкото и да е ужасяващо, това си е част от определението българин. Друг въпрос е вече, аз с какво съм заслужил да съм в същата категория с това...ама ходи се разправяй с генерализации на национална основа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 това е същото като да се твърди, че всички американци са тъпи и дебели Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 това е същото като да се твърди, че всички американци са тъпи и дебели Ами такива са си ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Разбира се, че са такива...ама и ние сме чалгари и простаци... Кофти работа е това генерализацията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted December 13, 2008 Author Share Posted December 13, 2008 Разбира се, че са такива...ама и ние сме чалгари и простаци... Точно така е и рапа го обърнаха на простотия, в този клип си личи. Единия участник ми е познат и ми стана жалко за него Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 Разбира се, че са такива...ама и ние сме чалгари и простаци... Кофти работа е това генерализацията... Ами такива сме ! На колегите ми като им пусна Rammstein, Manowar, Police и почват да се кефят, а вечерта хукват по разните му там чалготечници. Е...ти и дечурлигата дето се извъдиха последните 18 - 20 години. Какво да говоря..., то не е за разправяне ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted January 8, 2009 Share Posted January 8, 2009 ХАХАХАХХАХАХАХАХАХХА 2ри такъв няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 Точно така е и рапа го обърнаха на простотия, в този клип си личи. Единия участник ми е познат и ми стана жалко за него Само не знам кога изобщо е имало рап в България,с изключение на 5-6 парчета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danko23 Posted September 2, 2009 Share Posted September 2, 2009 Не знам не забелязвате ли или се правите, че не забелязвате но пича просто иронизира чалгата - нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
angel94 Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Да пази господ такъв да ви е съсед http://vbox7.com/play:2b4f786a Този се прави на луд ама не е:забелязвате ли че хвърля само кашони и само рита стената,но не докосва компютрите и другите по скъпи неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overdrive Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Ми после как ше си тегли чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 10, 2009 Share Posted November 10, 2009 Ми после как ше си тегли чалга ще я тегли с едно въже от комшията хахаха Но реално като се замислиш той иронизира, но в чалга баровете е същото всички се напиват и са безсмъртни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.