Yorkie Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Ето този проблем ми засича при стартиране на windows-а. Моля ви, дайте някакво рамо, че както съдя по това, което пише, работата е сериозна. Мога ли аз да направя нещо по въпроса (без да отварям кутията), или направо да го нося на сервиз? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ако картата има допълнително захранване и не е вързано към нея пише нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 добре де, кво е тва допълнително захранване, аз не смея да го барам, ще ми иде гаранцията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Ем тогава е редно да си го закараш във фирмата която си го взел и да го видят щом пц-то още е в гаранция Link to comment Share on other sites More sharing options...
KraS Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Май са забравили да ти вържат картата към захранването Link to comment Share on other sites More sharing options...
lada_1500 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Кое е тая "велика" фирма която ти е сгловявала ПЦ -то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Еми то си е написано гледам като за патангонци на тоя надпис.Проблема е че картата не е захранена допълнително за да не отваряш кутията става и ако е по-голяма кутия от капците за ЦД-та.Сваляш ги пъшах ръка вътре и закачаш кабела и си 6-ти номер После поставяш си капаците обратно и все едно не си пипал Technopolis Нямах друг избор, трябваше ми рс на същия ден, само там беше отворено. Ох от толкова много фирми за компове как можа баш там да се набуташ незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Кое е тая "велика" фирма която ти е сгловявала ПЦ -то? Technopolis Нямах друг избор, трябваше ми рс на същия ден, само там беше отворено. Еми то си е написано гледам като за патангонци на тоя надпис.Проблема е че картата не е захранена допълнително за да не отваряш кутията става и ако е по-голяма кутия от капците за ЦД-та.Сваляш ги пъшах ръка вътре и закачаш кабела и си 6-ти номер После поставяш си капаците обратно и все едно не си пипал ...ми оная малка педерастийка лепенката като иде?! не съм сигурен ако махна предпазителите дали ще стане, ама за тая цел мисля, че пак се отваряше, трябва да видя. ...ако е това наистина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ...ми оная малка педерастийка лепенката като иде?! не съм сигурен ако махна предпазителите дали ще стане, ама за тая цел мисля, че пак се отваряше, трябва да видя. Тъй де прочети какво точно съм написал.През капаците за CD демек отпред(невярвам да имаш 3ЦД-а та да няма празно там ако е миди кутия).До сега не съм видял някой да е залепял и предните капаци с глупави лепенки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Тъй де прочети какво точно съм написал.През капаците за CD демек отпред(невярвам да имаш 3ЦД-а та да няма празно там ако е миди кутия).До сега не съм видял някой да е залепял и предните капаци с глупави лепенки ее как да бръкна чак до отзад бе, аз да не съм оня от Fantastic 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ее как да бръкна чак до отзад бе, аз да не съм оня от Fantastic 4 Става,става пробвал съм го аз Пускаш се по къс ръкав и бъркаш пък и не е чак толкова навътре тъий че мисля ще се справиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 ...значи, според теб, трябва да гледам за измъкнат кабел, така ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Може ли да споменеш каква ти е конфигурацията? Ако нямаш късмет може и захранването да не е достатъчно, се пак от технополис сичко очаквам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Еми да така мисля.Попринцип от предната страна на някой модели има накрайник в който се включва кабел от захранването който е като захранването на харда или цд-то.Така че опипваш от предната страна и гледаш къде може да се пъхне такъв кабел за захранване отпред А пък може да има и други модели карти където по друг начин да се включва захранване Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 А защо просто не си закараш пц-то и не ги напсуваш сам каза че ти е в гаранция ако мислиш че неможеш да се справиш сам и те е страх да не ти отпадне гаранцията фашташ си едно такси и така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 ...щото файда като отида, те ще ми кажат "ми аз кво да напраа, остави го тука и след 2 седмици сервиз ела си го вземи". Не е от конфигурацията, добре е сглобена, нещо изведнъж почна да ми го дава тва. 100% е няква жица, щото само понякога го дава, значи ту прави контакт, ту не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.