trifo Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 не съм слагал никви хакове макове и т.н след пресен инсталл на XP съм с дхикс 9.0ц и последни драйвери за видео картата - ГФ ФХ5900 някакви идеи от какво е и как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
charsi Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Преинсталираи Cheating-death-а.на мен ми ставаше така като примерно си сваля няква нова карта или някав buy script и си го оправях с преинсталл Link to comment Share on other sites More sharing options...
ahP Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 И аз имам подобен проблем ама с Код127 . Преинсталнах си играта и C-D също . Ама никъв ефект все още си ми го пише . Ако някой знае как да си го оправя ще съм му мнооого благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 1-има си спрециална тема2-намери си я сам 3-виж това няма да ти навреди ак ого прочетеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 приятел тва с ква цел ми го пишеш ? мислиш че не съм търсил или не съм чел правилата? ако няма кво да кажеш по темата не ми се прави на модератор поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 приятел тва с ква цел ми го пишеш ?мислиш че не съм търсил или не съм чел правилата? ако няма кво да кажеш по темата не ми се прави на модератор поздрави! tuka mai si zabrail da proveri6 a za pravilata 6te si zamal4a. a i ni6to ama samo 4 temi po-dolu ima loknata tema za cs i da imam mn da kaja ,ama kato ne me kefi6 6a kaja na toq s code 127 , ne za dr ami da ne kaje6 znae6 drajki... ahP na4i kod 127 go dava na Gforce kartite na novite driveri. s tezi http://es.nvidia.com/content/license/drive...tional_whql.exe nqma tozi problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.