HouseLovers Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 имам много сериозен проблем с този тъп cheating death.Значи качвам си го ъпдайтвам си го и става най новата версия 4.33.4 и влизам в Cs и играя някой път няма проблеми и например в следващата игра ме киква и ми вика да си сваля най новата от еди като де бля бля.Апък аз съм си с нея и си я преинсталирам свалям си новата и се същия проблем,някой може ли да ми помогне?! може ли да е проблема в това че ip-то не ми е реално или пък да си преинсталирам цс?!И аз незнам вече какво да направя. става въпрос за цс 1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Абе нагъл *****р в колко раздела ще нахалстваш с тая тъпотия ?!?!?? КЪДЕ Е РЪКОВОДСТВОТО???? БАН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Майна, да ти имам "много сериозния проблем" !!!!!!!!!!! То бива скудоумие, ама ... Чета заглавието, викам си - закъсал е някой съфорумец я със здравето, я със закона, я с друго нещо, дай да видим дали можем да помогнем, а то - на детенцето му се развалило камиончето и сега плачка. Прав е Мърфи като казва, че акълът на тая планета е константа, а населението постоянно расте ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ако на тва му викаш сериозен проблем...Аз незнам тогава кво ще постнеш ако ти откраднат телевизора или ако те пребият или ако те оберат на улицата....Басси, поне да не беше правил заглавието на темата толкова фрапантно"много ама много сериозен проблем" тоя ЦС ви е обсебил отсякъде. Постни темата в друг раздел и може да ти помогне някой, който е срещал същия "много ама много сериозен" проблем. ; ) Защо HouseLovers не мастурбира вкъщи?Защото знае, че съседа му ползва wall-hack :] Хахахахх ; ) е тва вече е сериозен проблем-съседа ти да ползва WallHack ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Защо HouseLovers не мастурбира вкъщи? Защото знае, че съседа му ползва wall-hack :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
HouseLovers Posted December 6, 2006 Author Share Posted December 6, 2006 але ей смешници прости толкова сте тъпи че няма на къде незнам кой какво прави ама май вие сте лапетата и май вие мастробирате щото няма кой да ви пусне щото сте грозни и задръстени не разбирате от нищо умрял съм от ваща помощ що не земе да си го начукате а ? по добре ще е аналноподатливи педерастчета дето само знаят да пишат на ляво и на дясно какво ли не ама ако ви кажа аре си направим среща да се видим.никой няма да ми пише нали.щото сте балъци малки точно затова.ай ша ви еба майката скапана на сички и на тъпия ви форум чекиджии малки просто.Нали ва гледам ле боклуцо само ми пускате разни теми най секси Дупе Лол на секси еди какво си и това ви вълнува да си одарите една чикия.боклуци с боклуците ви скапани аре ша ви еба майката на сички и на тъпите ви админи.не ми пука от бан неми пука от нищо боли ма хуя дали ша пиша в този форум щото сте боклуци.човек ша напише нещо което го интересува за момента и очаква от вас да му помогнете а не да ми мрънкате,нали затова е форума ле да ви еба майкта скапана да ви еба и лапитата грозни.чекиджии смотани _!_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 1. Причети правилата и се научи къде се пускат темите за игри 2. Не псувай и се дръж по-спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 I'm flabbergasted... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.