HouseLovers Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 имам много сериозен проблем с този тъп cheating death.Значи качвам си го ъпдайтвам си го и става най новата версия 4.33.4 и влизам в Cs и играя някой път няма проблеми и например в следващата игра ме киква и ми вика да си сваля най новата от еди като де бля бля.Апък аз съм си с нея и си я преинсталирам свалям си новата и се същия проблем,някой може ли да ми помогне?! може ли да е проблема в това че ip-то не ми е реално или пък да си преинсталирам цс?!И аз незнам вече какво да направя. става въпрос за цс 1.5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 имам много сериозен проблем с този тъп cheating death.Значи качвам си го ъпдайтвам си го и става най новата версия 4.33.4 и влизам в Cs и играя някой път няма проблеми и например в следващата игра ме киква и ми вика да си сваля най новата от еди като де бля бля.Апък аз съм си с нея и си я преинсталирам свалям си новата и се същия проблем,някой може ли да ми помогне?! може ли да е проблема в това че ip-то не ми е реално или пък да си преинсталирам цс?!И аз незнам вече какво да направя. става въпрос за цс 1.5. 1-има си спрециална тема 2-намери си я сам 3-виж това няма да ти навреди ак ого прочетеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.