Jump to content
BulForum.com

KwonHo

russsi

Recommended Posts

Навсякъде където чета за тази игра все добри мнения виждам и всички като цяло са доволни от нея. Вижте я и вие:

kwonho20051129.jpg

Играта е в Closed Beta.В играта можете да обличате героя си с всякакви дрехи да му купувате предмети които го правят по - силен и главната ви цел е да се изкаите в таблицата с ранковете.

Homepage: link

Register: link

Screen shots: link link link

Ако искате още потърсете в google.

Every ijji game is free to download and play.

It is part of our mission to provide high quality games at no cost.

:beerchug

Изглежда като нещо, по което мога да се зарибя :) Само че по някаква причина не ми отваря нито сайта за регистрация, нито този за даунлоуд :blink:

Тове е защото сървърите работят от 15:00pm до 20:30pm (PTS) Pacific, както каза автора на темата... Това е много тъпо, защото май мисля, че се пада рано сутринта... След 12 или незнам, ако някой е запознат с часовите зони, нека изчисли в колко часа се пада за Б-я...

Иначе играта си е доооооста яка като я гледам... От сега си запазвам стила на героя ми да TaeKwon-Do :punk

Ще видим дали може да се избира и между какво :) Ако има нещо с яки удари с крака (стил капоейра или Hwoarang), там съм.

Тове е защото сървърите работят от 15:00pm до 20:30pm (PTS) Pacific, както каза автора на темата... Това е много тъпо, защото май мисля, че се пада рано сутринта... След 12 или незнам, ако някой е запознат с часовите зони, нека изчисли в колко часа се пада за Б-я...

Иначе играта си е доооооста яка като я гледам... От сега си запазвам стила на героя ми да TaeKwon-Do :punk

НЕ е заради това. Просто си ъпдейтват сърварите и сайта за да има по - бърза връзка към него. Иначе това със сърварите е много гадно. Някой да знае от колко до колко в българско време работят, че от вчера не мога да ги засека.

Пуснаха сървърите... Ае някой с по-бърз външен да я дръпне и качи в някой локал плззззз :)

10х

Едит:

Объркал съм се ;\ Пффф нямам търпение да си я сваля :D

Eдит2:

Вече бачка всичко... Плз някой с по-бърз външен да я свали и да я качи в някой локал плз

файтър игра с клавиатура е ...интересно ми е как ше се прави полукръг,или 3/4 без кръстачка ?

тва сигурно е някав virtua fighter,tekken5,soul calibur,dead or alive килер ?

Отвориха сървърите, в момента я свалям :)

Дори и да я свалиш няма да можеш да играеш. Явно в момента не е междо 15:00pm и 20:30pm Pacific :D. Сигурно ще се окаже , че това се пада някъде вечерта.

Дори и да я свалиш няма да можеш да играеш. Явно в момента не е междо 15:00pm и 20:30pm Pacific :D. Сигурно ще се окаже , че това се пада някъде вечерта.

Уви, PST се пресмята с 10 часа назад, което ще рече, че ще имаме удоволствието да играем между 3 и 8:30 часа сутринта. Кеф, кво да ви кажа...

Май ще ставам утре по-рано преди училище :lol:

btw още половин час и съм я свалил :)

ПП:

Ако е с 10 часа назад това означава, че от 5 до 10 сутринта...

файтър игра с клавиатура е ...интересно ми е как ше се прави полукръг,или 3/4 без кръстачка ?

тва сигурно е някав virtua fighter,tekken5,soul calibur,dead or alive килер ?

Хехехе , полукръг се прави с чупене на пръстите ! Ако се хванеш с клавиатура ще трябва да се позориш ! С времето се свиква да правиш тея неща на вече не толкова здравата клавиатура ! ;)

Така значи поразрових се в нета и намерих таблица, в която са нанесени часовете в PTS и съответващите им в GMT...

От там излиза, че 3PM - 8PM => 23:00 - 04:30...

Доста късничко, но дано скоро я пуснат официално... :)

ПП:

Пффф... Сега пък прочетох, че PST е с 8 часа по назат от GMT...

Closed beta end dec 10. Open beta open wether dec 19th or dec 25th

Ще трябва да почакаме малко , но сега какво да се прави. Надявам се поне OB сърварите да работят 24 часа.

ПП:

Пффф... Сега пък прочетох, че PST е с 8 часа по назат от GMT...

Да, а ние сме на още 2 часа от GMT => 10 часа.

Edit: моля ви, кажете ми че играта може да се играе и без internet explorer, МОЛЯ! :cry

Значи вчера изчаках да я пуснат и се оказа, че в 01:00 стартира и е до 06:00 сутринта...

Впечатленията ми са много добри :) Графиката е добре, геймплейя е добре... аве обещаващо заглавие :)

Направих си 3 левел ТайКуон-До машинка :lol:

Искам да питам дали някой я качил в някой от локалните, или в play.evrocom.net щото имам малко бавен нет, а много се зарибих по играта само от коментарите ви.

Edit: Довечера някой ще влиза ли?

Такааа, айде някой да ме светне как се очаква от мен да пусна туй чудо. Кликам иконата на десктопа, отваря ми сайта, кликам play live, логвам се и ми казва че може само с IE да се играе. Отварям с IE, бутон play life НЯМА.... Ъ?

Искам да питам дали някой я качил в някой от локалните, или в play.evrocom.net щото имам малко бавен нет, а много се зарибих по играта само от коментарите ви.

Edit: Довечера някой ще влиза ли?

Аз мога да я кача в data.bg , ако ти върши работа, но според мен няма никакъв смисъл, защото днес ще е последния ден и вечерта ще се играе за последно :( и после ще си чакаме.

Такааа, айде някой да ме светне как се очаква от мен да пусна туй чудо. Кликам иконата на десктопа, отваря ми сайта, кликам play live, логвам се и ми казва че може само с IE да се играе. Отварям с IE, бутон play life НЯМА.... Ъ?

При мен няма такъв проблем. Дразни ме защото съм с firefox и сега съм си настроил заглавната страница на IE-to да е тази на играта, защото го ползвам само за това :D

• 3 weeks later...
Някой знае ли кога ще отварят сърварите?
Closed beta end dec 10. Open beta open wether dec 19th or dec 25th

Уж така казаха , ама не знам защо още ги няма. Сега ще се поровя във форума , направете го и вие и който намери нещо да пише...

• 3 weeks later...

Ето какво намерих преди малко във форума...

The game will be here in february or april at the most. Like i said before. MY cousin is a game developer and he said hes working with the staff to get it done and it will be out possibly at the end of this month or in the middle of april. Now calm down AND STOP ASKING plz. It could b e a while, so just be patient.

Или в средата на февруари или април най - късно ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...