HAKERA® Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 Predi imax problem - svalqm nqkoy film do nqkude i si go gledam s Avi Preview, no filmut posle ne iska6e da se iztrie. Kakto i da e tova vse nqkak si se opravqx - q v safe mode with command prompt, q nqkak ina4e go iztrivax. Sega problemut e seriozen. Zabelqzax, 4e imam edno tokova muninko fail4e ot 700 MB v Recycle Bin-a, koeto ne mi dava da go iztriq, za6toto "It is being used by another person or program". Sega, oba4e pod DOS ne moga da namerq Recycle Bin-a. Moje li nqkoy da mi pomogne? P.S. SAMO ZA NAISTINA RAZBIRA6TI ! ! ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 Predi imax problem - svalqm nqkoy film do nqkude i si go gledam s Avi Preview, no filmut posle ne iska6e da se iztrie. Kakto i da e tova vse nqkak si se opravqx - q v safe mode with command prompt, q nqkak ina4e go iztrivax. Sega problemut e seriozen. Zabelqzax, 4e imam edno tokova muninko fail4e ot 700 MB v Recycle Bin-a, koeto ne mi dava da go iztriq, za6toto "It is being used by another person or program". Sega, oba4e pod DOS ne moga da namerq Recycle Bin-a. Moje li nqkoy da mi pomogne? P.S. SAMO ZA NAISTINA RAZBIRA6TI ! ! ! Pusni si pyrvo edin Antivirus Posle pak proveri. A papkata RECYCLED " taka i e imeto pod dos" ne ia vijdash zashtoto e skrita. Vyv c:\ napishi...dir /AH i shte ia vidish Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 10, 2003 Author Share Posted December 10, 2003 Mnogo BLAGODARQ!!! Ne probvax s anti-virusnata, no v Safe Mode With Command Prompt uspqx da go iztriq. Pak mnogo blagodarq. Kato sme po4nali taka iskam da popitam ne6to. Vij tuk. Stigam do otvarqneto na faila i sled tova ne moga da namerq "0000E2B8". Vidqx na kartinkata i namerix tova, koeto e na neq(0000e2b0h), no sled tova ne moga da namerq na tozi red nito "8B" nito "C6". Da moje6 da pomogne6? P.S. Nqkoy drug ako znae ne6to da se vklu4va! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted December 10, 2003 Share Posted December 10, 2003 ima6e nqkyv virus v warez.ru v nqkyv file ve4e zabravih kyv... I na men mi prave6e tiq problemi vzemi si pusni edin scan s Norton i shte vidi6 4e sigurno ima6 virus4eta ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 10, 2003 Author Share Posted December 10, 2003 A kato stana vupros znaete li koy service mi trqbva za update-ite na Norton Antivirus 2003 Professional, 6toto mnogo mi be6e bavno PC-to i dosta ot windows-kite Services gi disable-nax i sega Norton-a kato mu dam live update mi updateva vsi4ko bez "Symantec Common Client Updates"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 Predi imax problem - svalqm nqkoy film do nqkude i si go gledam s Avi Preview, no filmut posle ne iska6e da se iztrie. ..... Проблема ти е в WinXP-то, когато отвориш дадена папка той отваря последователно всички познати (по разширение) фаилове и се опитва да ти даде подробност за тях. На картинките размер, на видеотата размер и продължителност и т.н. Докато файла ти е отворен естествено не можеш да го изтриеш. Особено бавно (10-15 мин.) се оправя Win-а с частично свалените големи AVI-та. Ако имаш такива в някоя папка я трий цялата (без да влизаш в нея) или трий с друга програма напр. Total Comander. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 11, 2003 Author Share Posted December 11, 2003 Ve4e i az ne znam kakvo da mislq . Donqkude KnoPPix e prav, za6toto ima i drugi napulno svaleni filmi, koito pak ne mi dava da gi iztriq, no ot druga strana ima i takiva, koito moga da iztriq bez problemi. A 6to se otnasq do windows-a ne mi se vqrva toy da ima ne6to ob6to s tova. I pak da pitam znaete li koy service e neobxodim za instaliraneto na "Symantec Common Client Update" Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 TED e prav problema ti e ot windowsa probvaj da nastroish View da e na Details i iskluci 'Common tasks' i ste mozesh da go triesh bes problemi PS: "Total Commander" RULEZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted December 12, 2003 Author Share Posted December 12, 2003 Kakto ve4e spomenax ne mislq, 4e windows-a ima ne6to ob6to. Ve4e imam i dokazatelstvo! Nito sum slagal view-to na details, nito sum maxal common tasks i ve4e moga da triq vsi4ko bez problem. Prosto pusnax Norton-a da skanira compa (kakto v na4aloto be6e predlojil batko32) i toy ne nameri ni6to, no vupreki tova qvno e napravil ne6to . I ve4e mi omrazna da pitam dali nqkoy znae koy service izpolzva Norton-a za da update-va "Symantec Common Client Update", taka 4e sega nqma da popitam Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 Za service-to vij v Services (services.msc) vsi4ki servici koito zapo4vat s Norton i s Symantec da ne si Disablenal nekoia ot tqh. A za drugoto, Norton moje ida ne e napravil ni6to, no prez tova vreme moje Windowsa da e napravil naprimer da e osvobodil faila Link to comment Share on other sites More sharing options...
tanko111 Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 За такива случаи и си имам системна DOS дискета и Norton Commander на диска. DOS-a си е DOS за такива работи, но и на мен ми е интересно защо става така? Сигурно има скрит процес в Windows-a, който държи файла отворен - или кеш или вирус. Преди година имах вирус, който следеше какви филми и снимки гледам и изпращаше информация някъде в Internet. Разкарах го геройски и работата се оправи, но аз съм на Win98SE. Има разлика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 12, 2003 Share Posted December 12, 2003 ... но аз съм на Win98SE. Има разлика. Да, прав си, има разлика, който е на Win2000 или ХР, има избор да си сложи NTFS файлова система, а там ми е малко чудно как ще изтриеш с ДОС файл на NTFS (има програми за достъп до NTFS, но те са за четене и не са надеждни). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.