Kamata Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 На най-високата тарифа съм в Евроком, но от известно време (повече от месец) има проблем със Skype. Когато звъня на друг Скайп (в друг град примерно) аз ги чувам добре, а те не ме чуват или ме чуват насечено. Някой има ли подобни проблеми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 На най-високата тарифа съм в Евроком, но от известно време (повече от месец) има проблем със Skype. Когато звъня на друг Скайп (в друг град примерно) аз ги чувам добре, а те не ме чуват или ме чуват насечено. Някой има ли подобни проблеми? A siguren li si che e ot skype ili ot neta?Moq suvet e da probvash kato za nachalo s drug microfon. Sled tova ako ne se opravi probvai s nai-novata versiq na skype(ot www.skype.com). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Аз имам подобен проблем. Става дума за разговор със София, тъй че едва ли нета е проблема . Аз ги чувам несечено, но те ме чуват нормално. Но когато проведа разговор с Унгария всичко е наред, което ме навежда на мисълта, че проблема е при връзката София-Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 1-во - на тая тема изобщо не и е мястото тук. Проблемите с разните програми другаде ги обсъждаме... 2-ро - какви са ви зкуовите карти и сетнати ли са да работят в режим Full Duplex?! Най-често това е проблема - карта, която не работи на пълен дуплекс - тоест не могат да се използват едновременно слушалките и микрофона, трябва да се изчакват, от където се появява и това да не те чуват, когато се опитваш да им говориш докато те ти говорят - просто докато картата ти "обработва" техния говор изключва микрофона ти и ако докато ти говориш те обадят нещо - прекъсва микрофона ти, за да обработи входящия сигнал то тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 1-во - на тая тема изобщо не и е мястото тук. Проблемите с разните програми другаде ги обсъждаме... 2-ро - какви са ви зкуовите карти и сетнати ли са да работят в режим Full Duplex?! Най-често това е проблема - карта, която не работи на пълен дуплекс - тоест не могат да се използват едновременно слушалките и микрофона, трябва да се изчакват, от където се появява и това да не те чуват, когато се опитваш да им говориш докато те ти говорят - просто докато картата ти "обработва" техния говор изключва микрофона ти и ако докато ти говориш те обадят нещо - прекъсва микрофона ти, за да обработи входящия сигнал то тях... Как се прави това за Full Duplex, защото имам подобен проблем на един комп. Картата е вградена, а дъното е на Asus, но не мога да се сетя за модела. Мисля, че е P4P8X Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.