Jump to content
BulForum.com

JEDI Academy Multiplayer

Flameseeker

Recommended Posts

Svalih si patcha deto opravq gre6kate v CL_entitles_package ama sega mi iska diska. Ako izpolzvam nqkoi ot crakovete koito gi imam se pokrivate patchnatite exe-ta i mi dava gre6ka, a ina4e mi iska disk.

Nqkoi moje li da mi kaje ot kude da si zema rabote6t crack

Ne iskam da te razo4arovam, no ne sum vijdal do sega pa4, s koyto xem da igrae6 v Multiplayer, xem da e bez disk (pone za tazi igra). Ako ima6 zapisva4ka moje6 da si zapi6e6 CD1 i da igrae6 s nego, a ako nqma6 s Deamon Tools si pravi6 virtualno CD. Ako ne igrae6 v multiplayer moje6 da mine6 bez pa4-a ;)

Imam i zapsiva4ka e Deamon tools. I pokazva che diska e vytre no vupreki tova ne vyrvi. Dori i single ne mi vyrvi. Kazva sloji disk 1. A si4kite crackove deto gi imam pokrivat opravenite exe-ta.

Ako si probval noCDCrack, moje da ti se e polu4ilo taka. Probvay ReInstall!

a ima i zaribeni za edno multiplayer-4e v server-a na evrocom 
to si ima xora vsqka ve4er!

Vij sega, kato q instalira6 tq vurvi Single Player s disk bez nikvi crackove. Ako ne e taka, zna4i igrata ti e razli4na ot moqta. Ako ima6 burz internet i nervi, moje6 da si q drupne6 ot tuk. Ako oba4e stava kakto ti kazax, moje6 da si drupne6 samo pa4-a za Multiplayer, koyto moje6 da vzeme6 ot tuk. E, kusmet :)

• 1 year later...

Хора незнаех къде да пише, затова реших до тук. Та проблема е, че свалих играта и я инсталирах със всичките бонуси и други неща. Качих я на виртуално и си я инсалнах. При мен тръгна!!! Обаче я записах на дискове за мен и още някои хора. Като са се опитали да я инсталират станало така:

При единия:

Пуснал първия диск и като трябвало да сложи втори му изписало сложи диск 0

При втория и третия:

Като се инсталира нормално тъкмо я пускаме и вика дай диск 1, а ние сме го сложили в устройството. Единия е сложил no-cd patch-a, който свалих от вареза, обаче стига само до менюто! И вече дава за игра и му казва да даде диск 1. Ся за първия не коментирайте, питам за другите двама. А и забравих да кажа, че даже при единия я изтрихме и качихме на виртуално като я инсталнахме наново. Кажете защо става така, че диск 1 е вътре в устройството, а вика дай диск 1. Моля кажете, ако знаете!

Мерси предвъриърлно

П.С Добре, че на мен тръгна с вируалното!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...