Jump to content
BulForum.com

Здравейте

RapSs

Recommended Posts

имам един въпрос някой знае ли как да го накарам да възпроизвежда звук във всичките ми 5+1 колони търсих някви плуг-инс амм не намерих , та ако някой знае моля да сподели с мен

П.П. Аудиото ми е вградено в дъното и е 5+1 за winamp си намерих плуг-ин и си бачкат сички колони перфектно амм все още не мога да направя така че като гледам филм да ми работят всички колони а не само 2те предни и sw-ra

имам един въпрос някой знае ли как да го накарам да възпроизвежда звук във всичките ми 5+1 колони търсих някви плуг-инс амм не намерих , та ако някой знае моля да сподели с мен

П.П. Аудиото ми е вградено в дъното и е 5+1 за winamp си намерих плуг-ин и си бачкат сички колони перфектно амм все още не мога да направя така че като гледам филм да ми работят всички колони а не само 2те предни и sw-ra

Кажи кой плуг-ин ползваш за winamp ?

пробвал съм да задам в настройките на плейъра никаква промяна пробвал съм и със Options=>Preferences=>Audio-InterVideo AC3 - Enable S/PDIF output ,никва промяна на winamp-a съм сложил плуг-ин Wave_5point1_Output_alpha_test ,дайте някви други идеи незнам защо така не мога да го накарам да възпроизведе звук от всички колони , свирят ми само 2те предни и sub woofer-a, a на winamp-a ми вади звук на всички колкони дръпнал съм си и JetAudio на него ми свирят всички колони на филми-те и на музиката обаче не ми харесва защото не мога да си наглася субтитрите да ми ги показва върху черното от долу :)

При задаване на SPDFI, трябва източникът ти да е с 5.1 звук. SPDFI не обработва звука, за да го превърне от стерео в 5.1. То възпроизвежда звука така както му е подаден от съответния източник (филм).

При задаване на SPDFI, трябва източникът ти да е с 5.1 звук. SPDFI не обработва звука, за да го превърне от стерео в 5.1. То възпроизвежда звука така както му е подаден от съответния източник (филм).

ok как да накарам на 2 канално записан филм да ми работят всички колони на Bsplayer-a ,и не искам друг плейер

ok как да накарам на 2 канално записан филм да ми работят всички колони на Bsplayer-a ,и не искам друг плейер

Трябва от някъде да включиш Pro Logic от някъде. Незнам дали BSPlayer го потдържа обаче. Но каквото и да включиш, ефекта не е същия. Освен ако не е важно за теб да бумти звук от всичките тонколони. И дори така да е ... задните няма да работят много силно, да не казвам изобщо. Просто звука ще се пусне и през централна колона, която при стерео не работи.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...