RapSs Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 имам един въпрос някой знае ли как да го накарам да възпроизвежда звук във всичките ми 5+1 колони търсих някви плуг-инс амм не намерих , та ако някой знае моля да сподели с мен П.П. Аудиото ми е вградено в дъното и е 5+1 за winamp си намерих плуг-ин и си бачкат сички колони перфектно амм все още не мога да направя така че като гледам филм да ми работят всички колони а не само 2те предни и sw-ra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 имам един въпрос някой знае ли как да го накарам да възпроизвежда звук във всичките ми 5+1 колони търсих някви плуг-инс амм не намерих , та ако някой знае моля да сподели с мен П.П. Аудиото ми е вградено в дъното и е 5+1 за winamp си намерих плуг-ин и си бачкат сички колони перфектно амм все още не мога да направя така че като гледам филм да ми работят всички колони а не само 2те предни и sw-ra Кажи кой плуг-ин ползваш за winamp ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 hi man....probval lisi da zadade6 v nastoikite na samiq BSPlayer 4e si s 5+1 ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 За да подкараш колонките е необходимо само да цъкнеш на Enable S/PDIF output. Options=>Preferences=>Audio-InterVideo AC3 - Enable S/PDIF output. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 пробвал съм да задам в настройките на плейъра никаква промяна пробвал съм и със Options=>Preferences=>Audio-InterVideo AC3 - Enable S/PDIF output ,никва промяна на winamp-a съм сложил плуг-ин Wave_5point1_Output_alpha_test ,дайте някви други идеи незнам защо така не мога да го накарам да възпроизведе звук от всички колони , свирят ми само 2те предни и sub woofer-a, a на winamp-a ми вади звук на всички колкони дръпнал съм си и JetAudio на него ми свирят всички колони на филми-те и на музиката обаче не ми харесва защото не мога да си наглася субтитрите да ми ги показва върху черното от долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Защо не гледаш с mv2player според мен е най-добрия плеар с най-много екстри. Аз гледам с него с 650 W 5.1 и звучи прекрасно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 имам един въпрос някой знае ли как да го накарам да възпроизвежда звук във всичките ми 5+1 колони търсих някви плуг-инс амм не намерих , та ако някой знае моля да сподели с мен П.П. Аудиото ми е вградено в дъното и е 5+1 за winamp си намерих плуг-ин и си бачкат сички колони перфектно амм все още не мога да направя така че като гледам филм да ми работят всички колони а не само 2те предни и sw-ra При задаване на SPDFI, трябва източникът ти да е с 5.1 звук. SPDFI не обработва звука, за да го превърне от стерео в 5.1. То възпроизвежда звука така както му е подаден от съответния източник (филм). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RapSs Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 При задаване на SPDFI, трябва източникът ти да е с 5.1 звук. SPDFI не обработва звука, за да го превърне от стерео в 5.1. То възпроизвежда звука така както му е подаден от съответния източник (филм). ok как да накарам на 2 канално записан филм да ми работят всички колони на Bsplayer-a ,и не искам друг плейер Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ok как да накарам на 2 канално записан филм да ми работят всички колони на Bsplayer-a ,и не искам друг плейер Трябва от някъде да включиш Pro Logic от някъде. Незнам дали BSPlayer го потдържа обаче. Но каквото и да включиш, ефекта не е същия. Освен ако не е важно за теб да бумти звук от всичките тонколони. И дори така да е ... задните няма да работят много силно, да не казвам изобщо. Просто звука ще се пусне и през централна колона, която при стерео не работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.