czenitel Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 ... някой има ли представа от къде мога да се сдобия с това цветенце ... било то на семена или някакво малко коренче ... трбва ми едно но ако някой знае къде се продават и пакетчета със семена пак ще ми свърши работа .. благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 гледах преди около месец в Метро ,в градинарският отдел - там имат едно като дървена стеничка със семена ,имаше момина сълза . В Практикер (колкото и странно да звучи) ,също съм виждал семена на това което търсиш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 Lan, благодаря .. да си спомняш ориентировачна цена ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 ами цени не помня за съжаление. В Метро имам някакъв спомен ,че май беше малко по-скъпичко ,но конкретни цифри........не помня ,както ти казах беше преди почти месец. Виж, във всеки цветарски магазин в който продават цветя в саксий, грудки и т.н. ,продават също и семена . Не са скъпи.Няколко лева максимум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Има един много хубав магазин до Четвъртък пазара. Продават всякакви семена. Между другото - внимавай! Момината сълза е силно отровна - съдържа гликозиди, които блокират сърцето! Да не стане някоя беля ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.