Jump to content
BulForum.com

Area summit-ancient problem

blowcow

Recommended Posts

Значи на диаблото 1.10 на nightmare бия ейшъните(3мата барбериани димек ;) )и както винаги правя си фарлям колби навсякаде за да моа да издаржа напора :D .Героя ми е асасиен 69 левел с феникс на 23lv и dragon claws на 20lv спееда там 8 левел с 40% май по бързи атаки вкарваш май беше.

...Та както си ги трепа и сам спокоен уж и изведнаж колбите дет бяха на земята изчезнаха......няма ги....и...you have lost experience push esc button....

Някав нов трик да знаете за 1.10 трепане на сингъл за тия изроди.Няма минаване на тая степен сам затапен стоя на 5тия град и дигам левел уж ама нище ве нище....

ПОООМОЩ Беил ме чака ;) все пак.

П.С някой ако зане някакви нови комбинаций на куба ПМ плс :) само знам за руните с еднакви картинки 3 с кубчето стаа друга и старите други не знам.

ПМ или тук ще сам много благодарен на всички :pirate

blowcow ако не можеш да се справиш кажи ще те прекарам

Troublemaker мерси пряител за предложението но съм на сигъл.Ще пробвам пак ся съм с алдура и с 3 перфект скуул с него ще видим ко моим да направим по въпроса B)

И между другото героя е на майката не е мой тя го развива

много е гадно да имаш майка геймарка не ви ви го препорасчвам не мога да седна на ПЦ то ;)

• 5 weeks later...
  • 2 months later...

Мм виж тази джамела тук, но се съм сигорен че ще ти свърши работа...Кажи за какво ти е можем нещо дати помогнем... :confused

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...