jozo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Значи получва се следния проблем.Свързвам "синиязъб" към компа и ми вади следното съобщние КЛИК! .Не ми дава да ми инсталирам драйвирите ръчно или по друг начин а ми вади все това съобщение.Имате ли си на представа какъв е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Проблема е решен просто трябвало да се качи една програма от диска с драйверите и всичко заработи Друг е въпроса че блутута се оказа несъвместим с моя телефон angry1 Темата може да бъде затворена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 не знаех, че и bluetooth имат несъвместимости с определени марки. То си е като мрежово устройство какво го интересува каква марка е другото устройство. Все едно един wireless или лан карта да е несъвместимо с друга марка такива Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 не знаех, че и bluetooth имат несъвместимости с определени марки. То си е като мрежово устройство какво го интересува каква марка е другото устройство. Все едно един wireless или лан карта да е несъвместимо с друга марка такива Незнам бре човек това е че със СЕ К700 и Т610 и Нокиа 3230 работи без проблем(с тези имах възможност да тествам).Като го пусна с моя Панасоник ВС6 е неще да работи и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
FENA Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Какво ще рече неще да работи? Да не би да си забравил да пуснеш Панасоника на visible режим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Какво ще рече неще да работи? Да не би да си забравил да пуснеш Панасоника на visible режим. Ми ще рече че ако вържеш горепосочените телефони от мен със "синия зъб" ти дава възможност да влизаш в самите папки на телефона да сваляш от тях или да уплоадваш.Или пък ако имаш модем на телефона да го ползваш през Блутута а с моя телефон дава единствено да изпратя от компа номер от телефонен указател и това е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.