po_taka Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Значи на ангел софт са обявили ,че както евроком и те ще си спират фрее саитовете от 31 декември. Верно ли ще махнете японците ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Верно ли ще махнете японците ? не.Не вярвам,че ще затворат китайците. мислиш ли,че някой от ЕК ще ти отговори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 не.Не вярвам,че ще затворат китайците.мислиш ли,че някой от ЕК ще ти отговори? И аз така мисля, те китайците и японците издържат фирмата, без тях са Lost . Btw от ггбит напоследък са били позамряли поръчките за окабеляване, чух мнение, че може да замира цялата работа, че и ЕК. Вчера в офиса на ЕК ми се стори много празно, нямаше касети, нямаше нищо, там нали е и видеотека (Кичука), имах гадното чувство, все едно някой се стяга да бяга в чужбина с нета ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Бе и при нас опразниха офиса/Изгрев/ Локалните и да умрат,няма да е голяма болка.При наличие на доставчик с добър и постоянен нет,ще си сваляме от торенти и готово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Значи на ангел софт са обявили ,че както евроком и те ще си спират фрее саитовете от 31 декември.Верно ли ще махнете японците ? Къде са го обявили? Дай нещо черно на бяло да се види.. ако има такова спиране трябва интернета и особено bg-то да се вдигне значително до няколко МЕГАБАЙТА даунлоад в секунда, иначе замират и ЕК и енджълсофт.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 надали корейците ше ги махат. без тях, няма идея да се ползва ек/ггбит - или поне аз съм безидеен ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 На Царевец офиса също го опразниха тотално. Ма то ми са струва нормално къв е кяра от тия видиотеки в днешно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Едно приятелче се обади да му прекарат нет на ГГБИТ и му казали,че трябва да чака поне 2 месеца,защото отваряли офиси в София.Та затова може да опразват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Гигабит в София? Значи има някаква надежда за развитие.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Гигабит в София? Значи има някаква надежда за развитие.. ha-ha-ha стига майтапи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Да се махат! Да се отпишат малко хора, да ни се оправи скоростта и връзката като цяло! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaN Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Едно приятелче се обади да му прекарат нет на ГГБИТ и му казали,че трябва да чака поне 2 месеца,защото отваряли офиси в София.Та затова може да опразват. Оле мале ! Ай стига бе ! Това трябва да е вица на деня ли ? Гигабит в София ! ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА Днес не съм се смял толкоз Представям си следната картинка : появява се обява нейде в Софето ,със следното съдържание - фирма Гигабит предоставя интернет със следните цени и скорости тарифа 18лв. : 30К международен, 30К бг и 300К локален .......и прочие и прочие "тарифи" за софиянци Ша са побъркам от смех Тия от Мегалан там мухи ядът сигурно Софиянци имат нет кат за световно, не ги виждам Гигабит там на пазара Едит : може да искат да вържат си дето в София са на ЕК модеми ,ама .......там....сигурно на ЕК нет са само тия дето не ги достигат Мегалан , Хоум лан и прочие и прочие доставчици дето не предлагат 30К ,а от 600 нагоре EDIT 2 : мхм. Сега ми хрумна пък и нещо по-лошо. Може да са решили наистина да стъпят сериозно на пазара в столицата. Пренасят ресурсите от тук-там. Съответно : ние тука духаме супата докато изстине . Там предлагат услуга и скорост дето може да подбие пазара на гигантите в бранша (както направиха преди време с Гигабит като го пуснаха - клиентите от Визио и Лан гейм духнаха в посока ГГБит ) . Това.......не ми се ще да го призная,може да има и добри страни : набират клиентела там ,разширяват си пазара, имат повече ресурси и дигат и наще скорости (ако са придобили малко западният маниер на мислене ,щото акулите в бг бизнеса........ядът докато им свърши тоалетната хартия или некой им пусне един 9мм в гръдния кош или тила) . Ще поживеем ,ще видим. Лошото наистина е ,че никой не казва нещо официално ,или "полу официално" . Warez-ите.......в Пловдив без тех........все едно сами са ни набутали на конкуренцията си в ръцете Link to comment Share on other sites More sharing options...
ico_manekena Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Значи на ангел софт са обявили ,че както евроком и те ще си спират фрее саитовете от 31 декември.Верно ли ще махнете японците ? и да го затворят няма да го пуснат по дц или торенти ли? невярвам да си изпуснат клиентелата ей така Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Защо се пишат глупости? Никъде не е обсъждано спирането на локалния сайт на Енджълсофт на 31 Декември. Обсъждана е темата за живота на този сайт с идването на 2007 година и приемането ни в ЕС. Не е споменавано нищо по адрес на Евроком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Локалите не ми се вярва да ги спрират.Ако ги спрат-много лошо особено за гигабитци,които от локала сваляме много бързо за 18 леа .По въпроса с видеотеките-аз съм срешу ресторант Стадиона-и наща я опразниха.То не че големия кяр кат има видеотека ама...Тфа с поръчките към GGbit не е вярно.Пичовете не могат да насмогнат и ако не отидеш в някой офис да си са развикаш едно хубаво както ние българите си знайм са чака майка си и баща си.Аз преди бях на Евроком и един ден Юли(началото) званнах и дадох заявка-повече не съм званял,мислех че са ма забрайли ама ми са обадиха-края на Септември Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Какво искате да ви се напише официално? Разговор очи в очи с Ангел Гаров достатъчно официално ли е? Аре стига сте ревали за тъпите локали. За какво са ви въобще? Аз оттам не съм свалял от сума ти време. Каквото и да излезе там, го е имало в арената по-рано, да не говорим за външните торенти. Нека да ги спрат, боли ме х**, аз ще минавам на Визио. За 42 лева ми дават 1024 външен и 3072 БГ. За какво са ми локали?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 AssassiN, отиването ти на визио ще е най-голямата грешка в живота ти по-добре бтк 2048 за 38лв или ек на д+ за 30 кинта! edit: видеотеката в тракия още пролетта я бяха опразнили, ако си спомням добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 .По въпроса с видеотеките-аз съм срешу ресторант Стадиона-и наща Еми специално тази видеотека е празна повече от месец за другите не знам от колко време са празни но ми е интересно да разбера Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Stenli, за Евроком няма даже да коментирам. Тази фирма няма никаква връзка с реалността. А БТК ограничават достъпа до доста други доставчици. Те от своя страна започват да и връщат вече. Последно разбирам че май за баннати в UniBG. Освен това имат адски лаг към Linexp Link to comment Share on other sites More sharing options...
e-rotica Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Факт е че масово доставчиците отказват включване до края на годината и чакат със затаен дъх развитието през новата 2007. За съжаление истината е, че след НГ да се лишим не само от локалните сайтове, но и от "любимите" доставчици във връзка с всички "хубави промени", които ни очакват от влизането в ЕС. И ако влезнат в сила предложенията , то всички дребни риби ще бъдат погълнати от 2-3 монополисти, които ще могат да си позволят многоцифрени суми за лиценз. За съжаление единственото, което ние жалките потребители може да направим за момента и да се молим да ни се размине поне още известно време съвсем по "български". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 AssassiN, проблемът между бтк и уни.бг се състои в това, че некоректни абонати са се възползвали от това че ип-тата са динамични и са злоупотребили. от там уни.бг банва цялата мрежа на бтк и не се знае до кога. т.е. проблемът е в малоумието на българина. колкото до великите фрии сервери, дето всички толкова се тюхкате и да ги спрат има толкова много други алтернативи - торенти, дц++ и какво ли не още. просто няма да я караме толкова мързеливо, ами ще трябва да се потрудим, за да си намерим каквото ни трябва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.