Jump to content
BulForum.com

Въпрос за warez-а

po_taka

Recommended Posts

Значи на ангел софт са обявили ,че както евроком и те ще си спират фрее саитовете от 31 декември.

Верно ли ще махнете японците ?

не.Не вярвам,че ще затворат китайците.

мислиш ли,че някой от ЕК ще ти отговори?

И аз така мисля, те китайците и японците издържат фирмата, без тях са Lost :bgrin: .

Btw от ггбит напоследък са били позамряли поръчките за окабеляване, чух мнение, че може да замира цялата работа, че и ЕК. Вчера в офиса на ЕК ми се стори много празно, нямаше касети, нямаше нищо, там нали е и видеотека (Кичука), имах гадното чувство, все едно някой се стяга да бяга в чужбина с нета ми :bgrin:

Бе и при нас опразниха офиса/Изгрев/ :D Локалните и да умрат,няма да е голяма болка.При наличие на доставчик с добър и постоянен нет,ще си сваляме от торенти и готово.

Значи на ангел софт са обявили ,че както евроком и те ще си спират фрее саитовете от 31 декември.

Къде са го обявили? Дай нещо черно на бяло да се види.. ако има такова спиране трябва интернета и особено bg-то да се вдигне значително до няколко МЕГАБАЙТА даунлоад в секунда, иначе замират и ЕК и енджълсофт.. :ph34r:

Едно приятелче се обади да му прекарат нет на ГГБИТ и му казали,че трябва да чака поне 2 месеца,защото отваряли офиси в София.Та затова може да опразват.

Едно приятелче се обади да му прекарат нет на ГГБИТ и му казали,че трябва да чака поне 2 месеца,защото отваряли офиси в София.Та затова може да опразват.

Оле мале ! Ай стига бе ! :lol: Това трябва да е вица на деня ли ? :lol: Гигабит в София ! :lol: :lol: :lol: ХА-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА :laughing: Днес не съм се смял толкоз :lol: Представям си следната картинка : появява се обява нейде в Софето ,със следното съдържание - фирма Гигабит предоставя интернет със следните цени и скорости тарифа 18лв. : 30К международен, 30К бг и 300К локален :lol: .......и прочие и прочие "тарифи" за софиянци :lol: Ша са побъркам от смех :lol: Тия от Мегалан там мухи ядът сигурно :lol: Софиянци имат нет кат за световно, не ги виждам Гигабит там на пазара :lol:

Едит : може да искат да вържат си дето в София са на ЕК модеми ,ама .......там....сигурно на ЕК нет са само тия дето не ги достигат Мегалан , Хоум лан и прочие и прочие доставчици дето не предлагат 30К ,а от 600 нагоре :laughing:

EDIT 2 : мхм. Сега ми хрумна пък и нещо по-лошо. Може да са решили наистина да стъпят сериозно на пазара в столицата. Пренасят ресурсите от тук-там. Съответно : ние тука духаме супата докато изстине . Там предлагат услуга и скорост дето може да подбие пазара на гигантите в бранша (както направиха преди време с Гигабит като го пуснаха - клиентите от Визио и Лан гейм духнаха в посока ГГБит ) . Това.......не ми се ще да го призная,може да има и добри страни : набират клиентела там ,разширяват си пазара, имат повече ресурси и дигат и наще скорости :D (ако са придобили малко западният маниер на мислене ,щото акулите в бг бизнеса........ядът докато им свърши тоалетната хартия или некой им пусне един 9мм в гръдния кош или тила) . Ще поживеем ,ще видим. Лошото наистина е ,че никой не казва нещо официално ,или "полу официално" . Warez-ите.......в Пловдив без тех........все едно сами са ни набутали на конкуренцията си в ръцете ;)

и да го затворят няма да го пуснат по дц или торенти ли? невярвам да си изпуснат клиентелата ей така

Защо се пишат глупости? Никъде не е обсъждано спирането на локалния сайт на Енджълсофт на 31 Декември. Обсъждана е темата за живота на този сайт с идването на 2007 година и приемането ни в ЕС. Не е споменавано нищо по адрес на Евроком.

Локалите не ми се вярва да ги спрират.Ако ги спрат-много лошо особено за гигабитци,които от локала сваляме много бързо за 18 леа :D .По въпроса с видеотеките-аз съм срешу ресторант Стадиона-и наща я опразниха.То не че големия кяр кат има видеотека ама...Тфа с поръчките към GGbit не е вярно.Пичовете не могат да насмогнат и ако не отидеш в някой офис да си са развикаш едно хубаво както ние българите си знайм са чака майка си и баща си.Аз преди бях на Евроком и един ден Юли(началото) званнах и дадох заявка-повече не съм званял,мислех че са ма забрайли ама ми са обадиха-края на Септември :lol:

Какво искате да ви се напише официално?

Разговор очи в очи с Ангел Гаров достатъчно официално ли е? Аре стига сте ревали за тъпите локали. За какво са ви въобще? Аз оттам не съм свалял от сума ти време. Каквото и да излезе там, го е имало в арената по-рано, да не говорим за външните торенти. Нека да ги спрат, боли ме х**, аз ще минавам на Визио. За 42 лева ми дават 1024 външен и 3072 БГ. За какво са ми локали?!

AssassiN, отиването ти на визио ще е най-голямата грешка в живота ти :bgrin: по-добре бтк 2048 за 38лв ;) или ек на д+ за 30 кинта!

edit: видеотеката в тракия още пролетта я бяха опразнили, ако си спомням добре ;)

.По въпроса с видеотеките-аз съм срешу ресторант Стадиона-и наща

Еми специално тази видеотека е празна повече от месец за другите не знам от колко време са празни но ми е интересно да разбера

Stenli, за Евроком няма даже да коментирам. Тази фирма няма никаква връзка с реалността. А БТК ограничават достъпа до доста други доставчици. Те от своя страна започват да и връщат вече. Последно разбирам че май за баннати в UniBG. Освен това имат адски лаг към Linexp ;)

Факт е че масово доставчиците отказват включване до края на годината и чакат със затаен дъх развитието през новата 2007. За съжаление истината е, че след НГ да се лишим не само от локалните сайтове, но и от "любимите" доставчици във връзка с всички "хубави промени", които ни очакват от влизането в ЕС. И ако влезнат в сила предложенията , то всички дребни риби ще бъдат погълнати от 2-3 монополисти, които ще могат да си позволят многоцифрени суми за лиценз. За съжаление единственото, което ние жалките потребители може да направим за момента и да се молим да ни се размине поне още известно време съвсем по "български".

AssassiN, проблемът между бтк и уни.бг се състои в това, че некоректни абонати са се възползвали от това че ип-тата са динамични и са злоупотребили. от там уни.бг банва цялата мрежа на бтк и не се знае до кога. т.е. проблемът е в малоумието на българина.

колкото до великите фрии сервери, дето всички толкова се тюхкате и да ги спрат има толкова много други алтернативи - торенти, дц++ и какво ли не още. просто няма да я караме толкова мързеливо, ами ще трябва да се потрудим, за да си намерим каквото ни трябва :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...