Jump to content
BulForum.com

termopasta

Recommended Posts

Страх ме да не надраскам кристала че ми е много ценен.Иначе до ся да бях го махнал пастата одавна.

Каква кърпичка само с нея не става трябва да е напоена с нещо.

Страх ме да не надраскам кристала че ми е много ценен.Иначе до ся да бях го махнал пастата одавна.

Каква кърпичка само с нея не става трябва да е напоена с нещо.

Аз моя 1300 дурон го по4истих с памук леконавлажнен със спирт ама после като го наклецах със сребарна паста това не помогна и си остана целия блестящ :)

Преди тва беше с бяла паста.

Сребърната паста се чисти перфектно с бензин, писах го вече ама кой да чете :D

абе тя се чисти - ама смисъла да се слага е нулев!!!!

разлика в температурите между сребърна и бяла паста средно - около 5 градуса!!!!!

абе тя се чисти - ама смисъла да се слага е нулев!!!!

разлика в температурите между сребърна и бяла паста средно - около 5 градуса!!!!!

:blink: :confused :ph34r:

Че на теб 5 градуса малко ли ти се струват?!? Хората правят всякякви гимнастики да смъкнат 1-2 градуса, на теб средно около 5 ти се струват малко...

Edit: Говорим за АС5 не за сребърние изолатор на Титан.

Edit2:@member дам нещо не сме се дорабрали :) sry

Взимаш един парцал:

- ако е бяла паста му плюеш 2 пъти и почваш

- ако е сребърна паста спирта или някоя дръглива водка ;)

Изчистих процесора имаше 1 слой сребърна и 1 слой бяла но какво да видя от долу самия кристал в горния край се едно е леко отрязан.Та да не пускам друга тема по принцип ли така изглегда или процесора е изгорял :sayjin :sayjin :sayjin

Изчистих процесора имаше 1 слой сребърна и 1 слой бяла но какво да видя от долу самия кристал в горния край се едно е леко отрязан.Та да не пускам друга тема по принцип ли така изглегда или процесора е изгорял :sayjin :sayjin :sayjin

Обикновенно процесора като му се 4упи кристала не тръгва пове4е ,но един приятел има съ6то Дурон 1300 и на него му е 4упен леко така на края и работи така 4е може6 да пробва6.

6тото преди тва един 700МХз му 4упи кристала съ6тия и тои не тръгна и ни6то пове4е купи си 1300 ...

:blink: :confused :ph34r:

Че на теб 5 градуса малко ли ти се струват?!? Хората правят всякякви гимнастики да смъкнат 1-2 градуса, на теб средно около 5 ти се струват малко...

Edit: Говорим за АС5 не за сребърние изолатор на Титан.

5 градуса си е доста доволно :))

аз сравнявах сребърната на Титан и бялата и имах в предвид че бялата е доста по добра от тази на Титан и смисъма да си слагаш сребърна е никакъв!!!

явно не сме се разбрали!! :)

ама какъв зор е да се махне "дъвката" от боксов охладител на п4 не е истина 1 час съм го търкал с кърпичка после парцал и накрая се изнервих и минах охладителя с суха, а после с мокра шкурка (става дума за охладиреля,а не процесора!)

5 градуса си е доста доволно :))

аз сравнявах сребърната на Титан и бялата и имах в предвид че бялата е доста по добра от тази на Титан и смисъма да си слагаш сребърна е никакъв!!!

явно не сме се разбрали!! :)

Между сребърната на титан и някоя нормална сребърна, като arctic silver разликата е от земята до небето ;) А Това че кристала се е отронил - не е задължително процесора да не работи.

• 4 weeks later...

ама какъв зор е да се махне "дъвката" от боксов охладител на п4 не е истина 1 час съм го търкал с кърпичка после парцал и накрая се изнервих и минах охладителя с суха, а после с мокра шкурка (става дума за охладиреля,а не процесора!)

[/quot

Нагряваш радиатора ,при което пастата буквално се разтича ,избърсваш и си готов . Всичко завършва в рамките на 2-3 мин. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...