agop4o Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 wtcc game при мене играта е много зле картината е трагедия всичко е на минимум не насича но картината веднъж е добре веднъж черно-бяла някой да има такива проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Щях да споделя, ако можех да я подкарам, дава ми някакъв проблем със steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 и аз немога да я подкарам.иска някав файл да го направа нещо ама немога да разбера какво. agop4o кажи как си я подкарал!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 ми нормално ама май е бъгава с какъв дарекх сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 direct X9c Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 картата каква ви е Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Като пробвам пълната версия ми пише, че има проблем със steam, а демото ми пише, че нямам pixel shader 2.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 ati 9200 128mb ей това ми пише http://www.selotrud.com/trudsnimki/display...cat=0&pos=0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
agop4o Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 бъгава хава Link to comment Share on other sites More sharing options...
mureto Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 някой може ли да ми каже какво значи това в по горния ми пост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Аз свалих версията от локалния и тръгна от раз,НО имам чувството,че върви с пет кадъра в минута-намалям,увеличавам детайли-все същото,а определено проблема не трябва да е при мен. Вече я изтрих.А и на пръв поглед играта е гола вода,геймплея прилича доста на този на Ф1...поне това разбрах от малкото кадри в минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 на мен на медиум настройки на 1024 ми върви добре, с около 30 фпс. наистина гейм плейа много прилича на Ф1. играта не е нищо особено, направих 20ина минути игра само заради БМВтата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.