Lil Scrappy Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 DAY BREAK Жанр: Drama, Action/Adventure Държава: САЩ Година: 2006 Show score at tv.com: 9.1 Информация за сериала: ABC.com TV.com IMDB Описание: Имал ли си някога толкова лош ден, че нямаш търпение да свърши? Такъв ден, където нищо не е наред и всичко се обръща срещу теб. Какво ще стане, ако можеш да сложиш този ден в миналото... буквално? Детектив Брат Хупър има наистина лош ден. Обвинен е в убийството на щатският прокурор Алберто Газа. Той има алиби, но никой не му вярва. Когато осъзнава, че е натопен решава да бяга, но разбира, че любовта на живота му също е в опастност. Eдна сутрин той се събужда и осъзнава, че този ден се повтаря отново и отново... За да спре този кръговрат и разкрие загатката, той трябва да разбере кой го е натопи Връзки към епизодите: Day.Break.S01E01.HDTV.XviD-XOR - "Pilot" @ArenaBG Day.Break.S01E02.HDTV.XviD-XOR - "What If They Run" @ArenaBG Day.Break.S01E03.HDTV.XviD-XOR - "What If He Lets Her Go" @ArenaBG Day.Break.S01E04.HDTV.XviD-XOR - "What If He Can Change The Day" @LinkosBG Day.Break.S01E05.HDTV.XviD-XOR - "What If They're Stuck" @ArenaBG Day.Break.S01E06.HDTV.XviD-XOR - "What If They Find Him " @LinkosBG БГ Субтитрите ги търсете в Click Here Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Изгледах ги и ми хареса, има някаква надежда в него но ще видим как ще се развива по нататък ще си зададете въпроса защо как и по какъв начин се връща един и същи ден няколко пъти ( дано се разбере в следващите серии ) но е интересен начина по които детектива променя дадени ситуации ( макар на повтарящия се ден да е с раните от вече преживяния ) и се появяват нови въпроси на които очаквам отговорите със всяка нова серия изгледайте сериите които ги има за сега и приценете сами да ли ще продължите да го следите според мен си заслужава би трябвало утре да е има из нета и 4 серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 От няколко дни чувам хубави неща за него, но все избягвах да го гледам. След първите 2 епизода мога да кажа, че е много интересен и добре замислен. Ще се хареса на фенове на Memento и The Machinist Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 Ето и новата серия: Day.Break.S01E04.HDTV.XviD-XOR - "What If He Can Change The Day" @LinkosBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Ем аз го гледах туко що и съм добре впечатлен ..... Може да има успех.. Според мен май всеки ден ще цикли едно и съшои но различни неща .... Но може и да нее така тъйкато може да стане банално ... най вероятно да се измъкне от куките когато го гонят и да си продължава денят ... незнам ще се види по нататъка ..... Зарибено е сериялчето .. Ще се гледа Макар че го няма все още в локал ... Дано скоро го качат че с тея умрели от глад 40к доникъде няма да стигна Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 значи наистина целият филм ще цикли на един ден ... Ама за сметка на тва действията са различни ... ФИлма с всяка серия почва да ме грабва .... Обаче ся колко ли ще се чака за тея субтитри на 4-та серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 значи наистина целият филм ще цикли на един ден ... Ама за сметка на тва действията са различни ...ФИлма с всяка серия почва да ме грабва .... Обаче ся колко ли ще се чака за тея субтитри на 4-та серия Вече ги има БГ субтитрите 4 серия също ми хареса SPOILERS:( относно 4 серия ) Не ми хареса момента където имаше среща с човека които щеше да му отговори на всичките въпроси а нашия предпочете да помогне на Андрея ( но може в следващата серия да придприеме нещо друго ), в крайна сметка се оказа че приятелят на Андрея, бившия му партньор разпозна снимката която може да му помогне за някои отговори както и неговия пакет с пясъчен часовник. Предполагам че ще става все по интереснен Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 и мен малко ме издразни това че срещата е провали зарди жената ..... Но не разбрах сега Те тримата ли влизат в циклещия се ден или само нашия човек с пичката .. Или денят вече си продължава.. ??? Иначе серията беше готинка Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 И аз изгледах четирите серии и мога да кажа, че ми хареса. Имам само проблеми със субтитрите, които изтеглих от subs.unacs.bg. Работата е там, че BSplayer и WMP не ми ги зареждат. Ако някой знае закакво става дума да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 ем пробвай с най ламерското примерно Филма ти се казва Daybreak.avi промени на субтитрите името На същото като на името и сложи накрая суб или срт примерно Daybreak.srt or .sub Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 ем пробвай с най ламерското примерно Филма ти се казва Daybreak.avi промени на субтитрите името На същото като на името и сложи накрая суб или срт примерно Daybreak.srt or .sub Ми името на субтитрите си е едно към едно с това на отделните серии. Явно проблема е друг. Ако някой има други предложения да сподели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Ми името на субтитрите си е едно към едно с това на отделните серии. Явно проблема е друг. Ако някой има други предложения да сподели. Дугото ми предложение ... е Add Remove Programs\Uninstall на кодеците с който си в момента и слагаш Това А някой знае ли кога излзиат серийте .. ??!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Day.Break.S01E05.HDTV.XviD-XOR - "What If They're Stuck" @ArenaBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Тъпите американци и този сериал спряха,жалко тъкмо започвах да се заребявам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Хич не са тъпи хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Day BReak 01x06 Thepiratebay.org мисля че знаета че не иска регистрация ЕЕЕ тяхната .... и мен супер много ме зарибява тоя сериал ама все още не разбрах спряли са го или не ? Тъкато четох че стигнал до 13-та серия и незнам си кво са го спряли .. а из нета за сега има 6-та серия ??!?!?! Нещу съм объркан ето и суб http://subs.unacs.bg/get.php?id=27762 Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 То целия сериал щеше да е от 13 серии. На сайта на АВС може да се гледат всички епизоди онлайн, но само за ИП-та от Америка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 То целия сериал щеше да е от 13 серии. На сайта на АВС може да се гледат всички епизоди онлайн, но само за ИП-та от Америка. eeee ууууу ..... Ем ся кво трябва да чакаме някой да ги запише майна ...... А иначе искаш да кажеш че сериала е предвиден саmо 13-серий .. или е СПРЯН ?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Да, като цяло са били измислени 13 епизода. Това са mini-series, колкото да поддържат интереса на хората в паузата на Лост. Но нали там хубавата телевизия не получава добри рейтинги и са го спряли.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 Ай стига бе как така ще го спират поне да си го довършат и аз си мисля че няма да е повече от 15 серии максимум 20 ( но и те са му много ) кофти работа можеби така са се забатачили че не могат да измислят добра развръзка Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Е не четеш ли? Всички серии са снимани, но поради ниски рейтинги в Щатите са го спряли. Може да се гледат всички цели серии от сайта на АВС, но само за американци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 пфффф Е неее ... Тая 6-та серия е кофти лоша ....... почти всичко се разбра за кво става въпрос .... Дано да качат останалите щото ша полудея ... мнооо ме кефи ... особенно тая серия е най-яката до ся .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 6-та серия имаше много добра развитие (най добрата серия за сега) но да се надява ме че и останалите в близкото бъдеще ще се намерат из нета сериалчето си е много доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeVoLvEr Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Дайте линк към тая пуста шеста серия, че никъде не я намирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 Дайте линк към тая пуста шеста серия, че никъде не я намирам. Day.Break.S01E06.HDTV.XviD-XOR - "What If They Find Him " @LinkosBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.