Undyning Posted December 9, 2003 Share Posted December 9, 2003 Imam malko problem4e sus Elite Force 2 zna4i zapo4vam da instalirvam igrata instalaciqta stiga do polovinata i suotvetno me pita za CD2 zarejdam CD 2 sus diamond tols oba4e kogato natisna OK 4e sum puhnal disk 2 ne mi go zasi4a kakuv moje da e problema v samiq disk ili az ne prava ne6to kakto trqbav ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2003 Share Posted December 9, 2003 Trqbva da go mountnesh na daemona na sashtoa drive na koito e bil i parvia disk . Primerno ako e bil F: 1 disk slagash v F: i vtori disk. Pone ne ti li poishe nqkvo saobshtenie, za kvo ne trqgva vtoria disk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Undyning Posted December 9, 2003 Author Share Posted December 9, 2003 Ne prosto izliza suob6tenieto Insert Disk 2 i ima dva varianta OK ili CANCEL natiskam vurhu OK i sled 30 secundi se poqvqva pak su6toto suob6tenie i taka psotoqno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.