Genius Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 След като след 1 месец е един мой любим празник, а именно Коледа реших да си окрася малко и компютъра в този стил. Но след като прекарах известно време в издирване на тапети и какво ли още не стигнах до извода, че всичко в нета е шит. Викам в тази тема да постваме сайтове, картинки и каквото се сетите сварзано с Коледа. А моята молба е някой да ми даде сайт с теми за Коледа . Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Този сайт ми хвана окото, но всички изображения са много малки Коледни пожелания Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 И аз имам същия проблем,всичко което намерих е боза!Единствено Тук има 1-2 картинки които стават.Хайде някой ако намери нещо прилично да пише тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Ето това е едно много хубаво албумче с коледни снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81946 Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 е трееф браво тези наистина са доста приятни, една от тях вече е на деска Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Тук има уоупейпъри подобни на тези които Treef е дал. Хубави са, харесват ми, та за това съм събрал към 150бр. Весела Коледа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Treef Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Радвам се че ви харесват Аз лично съм си сложил тази на която се вижда градче в далечината,май беше първата.Иначе в този сайт има още много хубави снимки от различни жанрове. Весела Коледа и на вас! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 За аниме фенове лично от мойта щайга весела коледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 koleda i teq kitaiski risunki men li4no me drazni kombinaciqta po-skoro ne me kefi ai taka da kaja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 koleda i teq kitaiski risunki men li4no me drazni kombinaciqta po-skoro ne me kefi ai taka da kaja Затова пише "За аниме фенове" специално за хора които не ги кефи китайската манга да не отварят линк-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hypocrat Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Мили фенчета, фенки и фенове по важното според мен е семейната любов която стопля сърцата ви покрай коледната маса. А не да се карате за манга-банга простотии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.