Psihara^^ Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 И аз съм на Булсат и картината е джам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Да ви попитам какво ще ми препоръчате , защото аз съм в чужбина и искам да си пусна бг телевизия ... Значи живея в Прищина(Косово)-на 300 км от СФ- и в момента имам една чиния , която си е монтирана на терасата и даже сама си се настройва , когато искам да избирам канали с диаметър около 1 метър ако не и повече Какво ми е нужно за да се вържа към някой от 2 - та оператора ? Само декодер ли ми е нужен или трябва да имам някаква специална чиния ?!? БТВ имам 2 телевизора ... бих желал и двата да имат цифрова следователно предполгам , че ми трябват 2 декодера ? ! ? Може ли някой да ми изясни малко нещата , защото нищо не разбнирам от сателитни чиниии и ако може да ми кажете някакви ориентировъчни цени ?!? БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЕДИТ:Този петък ще си идвам към бг за няколко дена ... и се надявам този въпрос да се реши Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Булсат ще ти решат казуса безпроблемно. За чиния не знам, но със сигурност ще трябва да си вземеш приемник. Синовете на комшията са международни шофьори и точно вчера той ми обясни как по време на почивките си гледат Булсатком без проблеми. Технически подробности обаче не ми каза... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Синовете на комшията са международни шофьори и точно вчера той ми обясни как по време на почивките си гледат Булсатком без проблеми. Технически подробности обаче не ми каза... Закачат си антените на страничното огледало. Тия съм ги признал за невероятни таланти. Представи си всяка вечер как настройва под различен ъгъл чинията . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 17, 2008 Share Posted September 17, 2008 Да ви попитам какво ще ми препоръчате , защото аз съм в чужбина и искам да си пусна бг телевизия ... Значи живея в Прищина(Косово)-на 300 км от СФ- и в момента имам една чиния , която си е монтирана на терасата и даже сама си се настройва , когато искам да избирам канали с диаметър около 1 метър ако не и повече Какво ми е нужно за да се вържа към някой от 2 - та оператора ? Само декодер ли ми е нужен или трябва да имам някаква специална чиния ?!? БТВ имам 2 телевизора ... бих желал и двата да имат цифрова следователно предполгам , че ми трябват 2 декодера ? ! ? Може ли някой да ми изясни малко нещата , защото нищо не разбнирам от сателитни чиниии и ако може да ми кажете някакви ориентировъчни цени ?!? БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЕДИТ:Този петък ще си идвам към бг за няколко дена ... и се надявам този въпрос да се реши Трябва ти приемник, който чете от типа карти използвани от избрания от теб оператор. Има и комбинирани, които четат и двата вида карти. После само ще си купуваш картата и ще си гледаш телевизията. И за всеки телевизор трябва отделно устройство, че иначе каквото гледат на единия се гледа и на другия. Но дали второто трябва да е така сложно - с четец за карти и т.н, или само се връзва към основното и просто превключва на друг канал незнам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Трябва ти приемник, който чете от типа карти използвани от избрания от теб оператор. Има и комбинирани, които четат и двата вида карти.После само ще си купуваш картата и ще си гледаш телевизията. И за всеки телевизор трябва отделно устройство, че иначе каквото гледат на единия се гледа и на другия. Но дали второто трябва да е така сложно - с четец за карти и т.н, или само се връзва към основното и просто превключва на друг канал незнам. Второто освен че е цяло устройство се вързва и към първото. Най - добре да мине през Булсат и да им каже че иска да гледа на 2 телевизора в тях. Те ще му дадат всичко от което има нужда. Цените не са високи за оборудването. Със свързването на приемниците един с друг се избягва поставянето на втора антена. Месечната такса за втория приемник е около 5 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bate_pesho Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Второто освен че е цяло устройство се вързва и към първото. Най - добре да мине през Булсат и да им каже че иска да гледа на 2 телевизора в тях. Те ще му дадат всичко от което има нужда. Цените не са високи за оборудването. Със свързването на приемниците един с друг се избягва поставянето на втора антена.Месечната такса за втория приемник е около 5 лева. Еееее хора мерси много за инфото .... Обаче да поясним ... Друг сателит ще се наложи ли да купувам ... ? Защото ви обясних , че този който даже ми е монтиран на терасата е с диаметър 1 метър ако не и повече и има и моторче даже , което да го върти . Трябва ли някакъв специален сателит или само приемник ? Отделно да ми кажете поне няква ориентировъчна цена на 2-та приемника и картата ... Поне ГОРЕ ДОЛУ ? Грубо казано 100 лева ? 150 лева ? И някой офис в Пловдив ? Ще гледам понеделник да мина да свърша тази работа БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЕТО МИ ПРИЕМНИКА В МОМЕНТА http://www.kopernikus.co.yu/shop/view_prod...oduct=DIGCOJEZ6 ... доколкото го ръчках намерих само 1 слот за карта Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 http://www.bulsat.com - тук ще намериш всичко което те интересува. Така или иначе ти влиза в цената приемника с чинията. Не е болка за умиране. Ако ще го използваш повече от година ти препоръчвам да си вземеш от тези които са с договор за година и половина. Цената е значително по - ниска. Една бърза сметка ще ти направя. Основен приемник с чиния и всичко необходимо - 68 лева Допълнителен приемник - 28 лева Общо - 96 лева Това ти е цената за оборудването. В сайта им можеш да видиш и колко излизат различните пакети. Не забравяй да добавиш и 5 лева към месечната такса заради втория приемник. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Не знам при ИТВ как е, но при Булсат и един облък да има и започва да насича и спира. В момента няма никакъв сигнал от 15минути поне. Пълни боклуци. Това е така при абсолютно всяка "буря". Е виж сега...ако нещо почне да се гърми силно и е накъде близо до райно ти бих казал че е обяснимо...и на мен няколко пъти ми се е случвало картината да се губи като почне да се святка,но това е за някакви си 10-5 мин,което за мен не е голямо загуба.Реално погледанто в сравнение с предишния ми кабелен оператор,при който дори само ветрец да духа половината канали изчезват,Bulsatcom са много по-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 Закачат си антените на страничното огледало. Тия съм ги признал за невероятни таланти. Представи си всяка вечер как настройва под различен ъгъл чинията . ХАХАХАХАХА Ванка сега като прочетох се сетих, че той каза нещо за огледалата на камиона Те тва наистина требе да се види... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 18, 2008 Share Posted September 18, 2008 ХАХАХАХАХА Ванка сега като прочетох се сетих, че той каза нещо за огледалата на камиона Те тва наистина требе да се види... Просто другия път като се прибирам и ще щракна няколко снимки да видиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted September 19, 2008 Share Posted September 19, 2008 ХАХАХАХАХА Ванка сега като прочетох се сетих, че той каза нещо за огледалата на камиона Те тва наистина требе да се види... Те тези шофьори са по-големи специалисти от техниците на булсат! Когато се връщахме от морето на места имаше спрели тирове и на много имаше закачени сателитни антени по огледалата, ама къде акъл да се сетя да ги снимам! Иначе ти говориш сигурно за близнаците, а аз се чудех защо ги няма по много време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2008 Share Posted September 21, 2008 Те тези шофьори са по-големи специалисти от техниците на булсат! Когато се връщахме от морето на места имаше спрели тирове и на много имаше закачени сателитни антени по огледалата, ама къде акъл да се сетя да ги снимам! Иначе ти говориш сигурно за близнаците, а аз се чудех защо ги няма по много време. Точно за близнаците говоря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 7, 2008 Share Posted November 7, 2008 От нова година цените на Булсат се вдигат: Стандартен пакет: 12.80 Стандартен + Премиум пакет : 15.80 Стандартен + Премиум + НВО/НВО Comedy : 21.80 Стандартен + Премиум + НВО/НВО Comedy + Cinemax: 24.80 Таксата за допълнителен приемник си остава същата - 5.80лв, на предплатилите няма да се увеличава, така че някой, ако иска да избегне увеличението може да предплати за 6,12,24 месеца както сметне за необходимо. За мен лично увеличението на таксата не е нещо кой знае колко изненадващо, тъй като не е повишавана от доста време. От друга страна въпреки увеличението като сравним с цената на кабелната ~20лв пак си остава доста по-ниска, а качеството и каналите просто няма да ги коментирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Та не намерих подходяща тема и затова пускам нова за да питам.Попълних талон за томболата и днес ми се обади една жена да ми каже че съм спечелил оборудване. Ето инфо за томболата http://bulsatcom.nikna.com/1/ .Та долкото разбрах не мога да си получа оборудването без да сключа договор което ме води на мисълта че нищо не съм спечели ами само си търсят клиенти по този начин .Някой друг печелил ли е нещо и ако сте се възползвали от услугата какви са ме предимствата от това че съм спечелил или е едно и също ако ида и подпиша договор направо в офиса.И последно след изтичане на договора оборудването остава ли си за мен или си го взимат...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Та не намерих подходяща тема и затова пускам нова за да питам.Попълних талон за томболата и днес ми се обади една жена да ми каже че съм спечелил оборудване. Ето инфо за томболата http://bulsatcom.nikna.com/1/ .Та долкото разбрах не мога да си получа оборудването без да сключа договор което ме води на мисълта че нищо не съм спечели ами само си търсят клиенти по този начин .Някой друг печелил ли е нещо и ако сте се възползвали от услугата какви са ме предимствата от това че съм спечелил или е едно и също ако ида и подпиша договор направо в офиса.И последно след изтичане на договора оборудването остава ли си за мен или си го взимат...... четох две подобни неща във форума на Булсат, иначе като сключиш договор и след 18 месеца можеш да си откупиш оборудването за 5 лв ..., така че сам прецени колко си спечелил е, 5 лв са си пари в днешни времена Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 http://www.bulforum.com/index.php?showtopi...%E0%F2%EA%EE%EC Явно не си търсил достатъчно, осен това не си заслужава да отваряш нова тема за това нещо, има тема за въпроси, в която биха могли да ти помогнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Аз спечелих 4 оборудвания за един ден . Бяхме на концерта на комиците с наще и в томболата с талончетата всички писаха моя тел. номер Общо взето е изгодно ако имаш вече един приемник и си спечелил втори, защото втория струва 28лв, а иначе ако ти е първи значи си спечелил 5лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Просто искам малко инфо за да реша че имам време до понеделник и след това ако искате може да изтриете темата. Хах как 5лв - толкова ли струва едно оборудване.Аз разбрах нещо от рода на 68лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Има промоция, на която ти дават да ползваш оборудването на 4.80, но не е твое. Така че като спечелиш си плащаш само 15лв монтаж, но да знаеш че пак се сключва договор за 18 месеца! Аз също спечелих и си го включих като втори приемник, като си преподписах договора, тъй като стария беше изтекъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Има промоция, на която ти дават да ползваш оборудването на 4.80, но не е твое. Така че като спечелиш си плащаш само 15лв монтаж, но да знаеш че пак се сключва договор за 18 месеца! Аз също спечелих и си го включих като втори приемник, като си преподписах договора, тъй като стария беше изтекъл А да питам-примерно реша да приема и сключа договор но не спазя 18те месеца.Тогава оборудването остава ли за мен или даже ще си плащам и неустойка от 128лв.Щото ако е така то нищо не съм спечелил и все едно отишъл до офиса и съм дал 19:80(4:80+15лв за монтирането). Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ако не го вземеш под наем за 5лв (еднократно) и 18 месеца договор, като изтече договора трябва или да го продължиш или да върнеш оборудването. Ако го спечелиш или купиш като ти изтече договора го прекратяваш и оборудването остава за теб, ама за кво ти е като нямаш договор . Поне аз така си го обяснявам. Няма смисъл от тва оборудване ако не си на договор с Булсатком. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 А да питам-примерно реша да приема и сключа договор но не спазя 18те месеца.Тогава оборудването остава ли за мен или даже ще си плащам и неустойка от 128лв.Щото ако е така то нищо не съм спечелил и все едно отишъл до офиса и съм дал 19:80(4:80+15лв за монтирането). Ами плаща се някаква неустойка, която не знам кви пари е, но оборудването си остава за теб. Обаче както каза midas то за друго няма да ти върши работа, понеже приемниците са кодирани да работят само с Булсат и не могат да се ползват за друго. Така че ако имаш желание да се включиш към булсат има смисъл, но ако го правиш само за да вземеш оборудването - не Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Ако не го вземеш под наем за 5лв (еднократно) и 18 месеца договор, като изтече договора трябва или да го продължиш или да върнеш оборудването.Ако го спечелиш или купиш като ти изтече договора го прекратяваш и оборудването остава за теб, ама за кво ти е като нямаш договор . Поне аз така си го обяснявам. Няма смисъл от тва оборудване ако не си на договор с Булсатком. Ами не мога ли да гледам сателитна телевизия без да съм абонат.Ето какво намерих http://www.gpfbg.com/index.php?topic=14376.0 .То всички масово печелили.Пише че трябва да провера в сайта на булсат дали съм спечелил - пиша си тела с който съм се регистрирал и нищо.То така няма как да докажа че съм спечелил от томболата.Според мен това е пълна измама.Та като ми изтекат 18те месеца как аджеба ще докажа че съм спечелил от томболата за да ми оставят оборудването(то не че ще ми трябва ).Или пък ако не изтекат и прекратя договора - какво трябва и неустойка да им плащам..... .И в крайна сметка какво съм спечелил - нищо. EDIT:неустойката е 128лв-те луди ли са. Иначе видях пакетите и си харесах този от 15,80.Според мен е много добре от сегашната ми кабелна на евроком която е 20лв.А и качеството уж е по добро. Който иска да пробва томболата http://bulsatcom.nikna.com/1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Та като ми изтекат 18те месеца как аджеба ще докажа че съм спечелил от томболата за да ми оставят оборудването(то не че ще ми трябва ). Абе, пич, казах ти, че оборудването си остава за теб ти пак... В договора, който подписваш си пише кое как и защо, няма нужда да доказваш каквото и да било Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.