Godfather Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 ... zastoto vsqka liniq koqto se izgrajda nezavisimo ot koq firma se pravi tq se vodi na imeto na btk nezavisimo che q polzva nqkoi drug Това за щастие вече го няма в новия закон Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 11, 2003 Author Share Posted December 11, 2003 dobre e tova ako e vqrno dai link ako imash ot kadeto si go prochel a spored vas kolko pari bi struvalo izgrajdaneto na takava liniq plovdiv sofia bez truda stava vupros samo za materiali Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 11, 2003 Share Posted December 11, 2003 mi shtom e po zemq, mnogo no ako se prokarva s nqkoq veche prekarana liniq che da se polzvat sushtite trubi za kabela nqma da e chak tolkova Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted December 13, 2003 Author Share Posted December 13, 2003 mi shtom e po zemq, mnogo no ako se prokarva s nqkoq veche prekarana liniq che da se polzvat sushtite trubi za kabela nqma da e chak tolkova misilish li che btk ste prodat truba ot tqhnite trubi po traseto plovdiv sofia i za kolko pari moje li da se proveri nqkade cenite v grada darechem i mejdu gradovete kak vurvqt cenite v grada ako se pravi optika v grada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.