lil_stenly Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 Тази игричка доста наподобява OPF , но разликата е , че цялата техника , екипите , превозните средства и другите неща , които сте ги виждали в OPF НЕ са от времето на студената войда ! Действието се развива в близкото минало ... 2000 година ! Много добавени функций и доста подобрения ! Звуците са много по-реални и този път не е наблегнато само на сингъл ! Мултиплейъра е доста добре изпипан и пак може да вкарваш ботове в мулти на лан или интернет ! Изкуствения интелект е двойно по-добър и като цяло играчите оправлявани от компютъра изпълняват командите много по-добре ! Играта вече е перфектна и за мултиплейър в ЛАН и ИНТЕРНЕТ ! Аве има много неразучени от мен неща и сега ще е кача за да е видите вие ! Играта е на 1 диск и не е нужно да имате OPF за да играете VBS ! След малко ще кача няколко скрийншоти ! DOWNLOAD INSTALLATION 1. Burn or mount the game ! 2. Install game - Use CD-KEY: 0MSL-WVRDH-4JXD5-RZLL7-85HPL ! 3. Copy the cracked file VBS1.bin from CD-Drive:/Crack/ to your INSTALLDIR/bin/ ! 4. Play the game ! Note: After installing do not install the Marx drivers ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 kva e taq igra malko poveche info moje li strategiq li e fps li e kva e P.S. sorry za tapiq post ma ne mi se svalq bez da znam nishto za igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Еми въпроса ти е уместен , защото не съм споменал каква е играта ! Това е военна симулация , шуутър ! Сега свалям модовете за играта , който ще добавят още превозни средства и много други неща ! Ако потърсиш в гуугъл няма да намериш точни скреенове към играта и там повечето картинки са на играта с всички добавки ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.