Jump to content
BulForum.com

OS vs OS

DJ Nicolaeff

Na kakva OS predpo4itate da rabotite? Komentari?  

83 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

YeLLoW-BlaCk_bP: едно време правеха истински процесори.

По принцип всички бяха с 512 кеш, интел за сефте се изцепиха с тези глупави селерони, лошото при тях е че не само кеша е орязан.

fon_tomov имаше предвид да не мъчи себе си, а не компа ;)

Най-стабилната ОС била ДОС?! :sick

200 КБ операционна система с команден ред, дори и там ми забиваше ако я напъна малко с някоя програма! И забиваше доста стабилно, само твърд ресет оправяше нещата! В такава малка ОС, работеща в реален режим не можеш да очакваш голяма стабилност.

В Уиндовс поне като забие програма (за ХР говора) не забива цялата ОС (в повечето случаи).

Ех, къде е сега чичо Бил да види анкетата  :D

Ей, админите - дайте на човека достъп до warez.ru или поне му изпратете резултатите, ей така за коледен подарък  ;)  :D  :lol:

а дали ще се зарадва като разбере колко от тях са лицензни

Ех, къде е сега чичо Бил да види анкетата  :D

Ей, админите - дайте на човека достъп до warez.ru или поне му изпратете резултатите, ей така за коледен подарък  ;)  :D  :lol:

а дали ще се зарадва като разбере колко от тях са лицензни

За БГ и win, и lin са free дистрибуции :) .

voodooman1: mi pomislih i pak mislq, che na windows ne moje da se vyrshe rabota. Mnogo e nerveshto! V momenta pochti vsichko si ima analog na linux, a sled nqkoq druga godina absoliutno vsichko shte ima tyi che - vyrvim kym linux, hora...

като ми предложите разумна алтернатива на фотошопа, илюстратора и куарка веднага минавам на линукс (загубиих около месец да се боря с този проблем в офиса).

а иначе в нас ползвам слак (няма конкуренция)ю

А пък изявления от рода че не може да се работи с win са най малкото смехотворни. Сори.

WinXP Pro

Къф коментар бихте искали от мен?

Ами просто с пилешкия си мозък, който имам трудно бих могъл да разбичкам таиа ОС и да ми се налага Реинстал :P

твърдо подкрепям мнението на biolander!

А да скапеш някоя ОС не е нужно тя да е точно Уиндоус. Ако някой невежа седне, и Линукса ще прецака.

Някъде някой беше казал, че децата му цъкали игрички у тях на Уин, а той работел на Линукс. И децата му често 'разбивали' Уиндоуса, а той с Линукса нямал проблеми. Ами да седнат децата му на Линукса да видим.

Аз откакто се помня все съм съм с Уин и никога не съм стигал до ситуация да загубя данни или да ми се прецака нещо.

Въпрос на интелигентно отношение към компютъра! (Не че казвам, че съм кой знае колко интелигентен)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...