stanimir Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Много ме кефи тая дърта игрица но немога да я играя на XP,а видеото не ми позволява да играя тройката. Има ли някакъв patch или не6то с което да я играя ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 ами по принцип говориш за дривер 1 май значи има си специална версия която тръгва на хп имам я на сд мога да я кача в едно място и да си я свалиш от там но ще се разберем допълнително ако искаш скайпа ми е Mafiot_csv Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Ей т'ва трябва да ти свърши работа. Ако вече не сте се оправили с Mafiot^. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stanimir Posted November 25, 2006 Author Share Posted November 25, 2006 Ей т'ва трябва да ти свърши работа. Ако вече не сте се оправили с Mafiot^. SUPER MERSI STANA!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.