Pharel Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Абе един тъпанар ми изтри папките в МП3ката и ся кат я пусна ми пише Dos Error.Някой да може да ми помогне? Обикновено мп3 256 мб Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Имам питане ... ако форматирам флаш плеърче (понеже уин-а казва че не е форматирано) ще му се затрият ли тия системните фаилчета които ползва ? П.С: Проблема вече е решен Дръпнах си новия фирмуер за плеърчето и му оправих холд бутона че беше малко прецакан Сега си бачка перфектно обаче изглежда е малко лакомо от към ток ... та с обикновенни тошиби немога да го подкарам на " Волуме на маххх" П.С: Pharel дръпваш си фирмуерче от сайта на въпросния плеър, правиш формат и си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 П.С: Pharel дръпваш си фирмуерче от сайта на въпросния плеър, правиш формат и си готов. Да бе...Pharel седи вече цяла година и зяпа грешката Dos Error...не ми се вижда много достоверно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Сега си бачка перфектно обаче изглежда е малко лакомо от към ток ... та с обикновенни тошиби немога да го подкарам на " Волуме на маххх" Батериите са източници на напрежение => ток ще си глътне колкото му трябва....най-много по-бързо да свършат. Подозирам, че новия firmware настройва по-слабо "volume". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.