Jump to content
BulForum.com

Transformers The Movie (2007)

Recommended Posts

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply
  Psihara^^ said:
Като е излезнал тогава - защо не си го споделил с нас?

За 90 набор трябва специално пояснение...

А набор 87 трябваше да върне 1 страница назад,за да види че съм дал линк за същия трейлър, преди да почне да OMG-ясва и да флуди с простотии.

Sothbiss said:
А набор 87 трябваше да върне 1 страница назад,за да види че съм дал линк за същия трейлър, преди да почне да OMG-ясва и да флуди с простотии.

Омг омг!!! Ти си абсолютно прав! ОМГ! Ще можеш ли някога да ми простиш, о велики боже на всички създания( И по набора ти най - вече на всички непсионери!)! МОЛЯ... Извинявай!

Вие само си представете колко време има до юли месец.Сега сме още няма и средата на март :angry1 :blink: :tongue Между другото точно на рожденния ми ден това ще е много добър подарък :laughing: Айде ако има нови трейлъри давайте

• 3 months later...
  • 2 weeks later...

Имам някъкво чувство, че хората - фенове на Трансформерите, ще останат разочаровани от филма...не знам защо така си мисля, може би щото очакванията им са мн големи и....де да знам може и да се разочароват...а другите, които не са запознати с историята ще се накефят много.....мое мнение...

....официално кога илиза в България филма?!

Нова дата на премиерата хора - 27.07.07 :excl: :excl: :excl:

Освен това не е зле да проверите сайта им който наскоро е бил изцяло обновен и публикува най-новият си трейлър,който просто ме остави без думи :punk :punk :punk

И така с тази нова премиерна дата остават още цели 34 дни :cry

• 2 weeks later...

МНОГО МНОГО ДОБРА ИЗНЕНАДА ХОРА ВЕЧЕ ИЗЛЕЗНА :) :D :punk :punk :punk :woot :woot :D :) :woot :punk

Оказа се,че отново са променили датата,а именно 02.07.07 :excl: :excl: :excl:

Сега само да го пуснат по БГ кината и ще се разглобя :punk :woot :excl:

Гледам, че в София вече го дават. Дано и при нас да се появи скоро! :)

Новите седмични програми са от петък,най-вероятно този петък ще е премиерата .А ето линк към торент на Филма пише че е двд -рип и скрейновето бяха добри. --линка го махнах по долу съм написал защо :)

За последно вече свалям от чужд тракер,някви рижи педеруги се правят на интерсени и са забили филма "Стрелеца" и някъв тъп медия плейър с вирус ,и са сложили инфо,скрйншотове и симпъл на Трансформърс ....ако сваляте файла по добре спрете няма смисъл...

BoFFo said:
За последно вече свалям от чужд тракер,някви рижи педеруги се правят на интерсени и са забили филма "Стрелеца" и някъв тъп медия плейър с вирус ,и са сложили инфо,скрйншотове и симпъл на Трансформърс ....ако сваляте файла по добре спрете няма смисъл...

Ти пък как можа да постнеш някъв линк към филм преди още да си го изтеглил???? :ph34r: :angry: Ся ще се чуда как да го махна шибания вирус. :|

Някой да е свалял релийза от замунда? :huh:

От скрийновете качеството е задоволително... така ли е и в действителност?

evil_smith said:
Някой да е свалял релийза от замунда? :huh:

От скрийновете качеството е задоволително... така ли е и в действителност?

Задоволително е.Става за гледане.Аз ще го гледам на PC-то само да излезнат субтитрите.Писна ми да го чакам да го гледам на кино :rolleyes:

Гледох го в София и направо се разцепих от кеф. Филм с повече ефекти не мога да се сетя дали съм гледал. Нямам търпение да го гледам и тук...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...