VRman Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Kogato mi se install-ne 1-via disk i dam direktoriqta na vtoria mi izliza nadpis "Setup could not find a file on the specified path or disk." Helppp!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Инсталваш първия диск, unmountваш... mountваш втория и просто натискаш ок. Така трябва да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Той просто май опитва с WinIso ... еех някои хора никога няма да се научат да ползват DAEMON Tools и подобните му програмки. По въпроса - виж темата "Какво е .bin и какво да правим с него), дето е пинната - там си пише как да инсталираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 Kogato mi se install-ne 1-via disk i dam direktoriqta na vtoria mi izliza nadpis "Setup could not find a file on the specified path or disk."Helppp!!! Предполагам че ти правиш така - имаш 2 виртуални диска заредени на DEAMON и когато зареждаш втория от играта, го зареждаш на отделен виртуален диск. Т.е. имаш двата диска едновтеменно... да ама не. Трябва както казва Dreamer да заредиш втория диск в същия виртуален в който е бил първия, да ги заместиш казано иначе, защотото (предполагам) инсталационата програма търси втория диск там кадето е намерила първия (логика). При мен така става, дано и при теб да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted August 23, 2004 Share Posted August 23, 2004 има ли някакъв начин да си rip-на cut сцените от играта? благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.