diesel9999 Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 zapo4va ot ponedelnik abotata e fizi4eska no ne mn tejka parvona4alno zapla6tane 10 lv na den Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 а малко повече информация няма ли да дадеш ?! като например: работно време, с трудов договор ли е , и какво представлява "физическа но не много тежка" Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 а малко повече информация няма ли да дадеш ?! като например: работно време, с трудов договор ли е , и какво представлява "физическа но не много тежка" Аз ще ти обясня , то се разбира от поста - Обявата е за общак - без договор ,плаща се на ръка 10 лв. на ден ... Пича сигурно ще се мести в друг апартамент или нещо от сорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hobit Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 zapo4va ot ponedelnik abotata e fizi4eska no ne mn tejka parvona4alno zapla6tane 10 lv na den q kaji kade e taq rabota zainteresuva me Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarkis_999 Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 zapo4va ot ponedelnik abotata e fizi4eska no ne mn tejka parvona4alno zapla6tane 10 lv na den Иди в зоологическата градина и може да намериш някоя маймунка да ти работи за 10 лв. Или иди на сафари в Африка ,може да си намериш някой роб там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 8, 2007 Share Posted May 8, 2007 Иди в зоологическата градина и може да намериш някоя маймунка да ти работи за 10 лв. Или иди на сафари в Африка ,може да си намериш някой роб там. Темата е доста стара, но както и да е....защо "роб"? Ясно е, че заплащането е ниско, но някои хора работят 8 часа и за по-малко... И на мен ми се ще ако не "европейска" заплата от ХХХХ евро, поне "софийска" от 1000 лв. ама не става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 dobre fizi4eska e , 10 lv dobre, no da ne sa pove4e ot 4 4asa , togava moje da si zaslujava ne da ti vzima celiq den Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Иди в зоологическата градина и може да намериш някоя маймунка да ти работи за 10 лв. Или иди на сафари в Африка ,може да си намериш някой роб там.Явно работиш за повече. Щом нямаш интерес, какво наливаш масло Ако беше безработен и няма кво да ядеш, не можеш да свържеш двата края, щях те питам маймуни ли щеше да пращаш да работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 q kaji kade e taq rabota zainteresuva me Каква работа,ми 90 % съм сигурен,че става дума,да си чирак на някой майстор.Е това явно представлява работата.Ама 10 лв си е малко,чираците вече зимат по 20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 tarsq si mom4e za rabotata,trqbva mi nqkoe seriozno mom4e da rabotim zaedno. zapla6taneto nestava den za den a poprincip na obekt no vsei4ko e otnositelno... koito ima jelanie i koito ima vaprosi da mi pi6e LS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlStyle Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Здравей.Това което написа ме заинтересуба, но бих искал да ми дадеш малко повече информация за работата: каква работа, какво работно време и какви години се изискват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 Здравей.Това което написа ме заинтересуба, но бих искал да ми дадеш малко повече информация за работата: каква работа, какво работно време и какви години се изискват. poradi 4eterimata koito sa mi pisali na LSi ti: utre v 12:30 ako mojete elate na centralna gara(pod golemiq 4esovnik) da obqsnq za kakvo stava vapros i da se vidi i da pitate pove4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aXe Posted June 26, 2007 Share Posted June 26, 2007 И аз си търся спешно помощник за един проект по един сайт. Условия: да знае Flash 8, photoshop е предимство за контакти: ICQ: 280583501 Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 И аз си търся спешно помощник за един проект по един сайт.Условия: да знае Flash 8, photoshop е предимство за контакти: ICQ: 280583501 6to ne si pusne6 tvoq obqva a trabva da pi6a6 v 4ujdi temi??? i ako tova ne e spam Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted June 27, 2007 Share Posted June 27, 2007 които е заинтересован да ме тарси на 0897602833 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 6to ne si pusne6 tvoq obqva a trabva da pi6a6 v 4ujdi temi??? i ako tova ne e spam canada как така се нервиш на човека, че пише в тема в която и ти си писал, как така му казваш да си пусне собствена обява и определяш това неговото като СПАМ при положение, че ТВОЯТА обява е в тема, пусната от diesel9999 в далечният 23-ти Ноември. Първи случай - ти си този diesel9999 и ако е така, то тогава ще бъдеш БАН-нат, защото нямаш право да имаш втора регистрация тук! Втори случай - правиш се на "скрит модератор", като си мислеш, че хората са балуши и не четат по-предните постове и гледат само последните. Трети случай - ти си много нагъл и нахален и правиш т.нар. "орда пиниз" - влизаш в на някой човек темата, започваш да пишеш и след няколко поста започваш да действаш собственически и да се правиш на гилдмастър, крадеш темата на потребителя и съдиш другите за същото, каквото и ти си направил, обвинявайки ги в нечисти помисли и т.н. Крадеца вика - дръжте крадеца. Както и да е последните два случай са долни и аз не ги понасям, за това ще те помоля - дръж се възпитано с останалите участници във Форума - добрият тон е задължителен. Не прави забележки на хората, за същото нещо, което и ти си направил - писал си в тема на друг, че търсиш помощ. Не ми double поствай, имаш си бутонче EDIT! Дано ме разбереш, ако пък много съм плямпал - пиши ми колоритно ЛС, ще се разберем Остани със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpecForce Posted July 17, 2007 Share Posted July 17, 2007 Темата е доста стара, но както и да е....защо "роб"? Ясно е, че заплащането е ниско, но някои хора работят 8 часа и за по-малко... И на мен ми се ще ако не "европейска" заплата от ХХХХ евро, поне "софийска" от 1000 лв. ама не става... xaxaaxa 10 lv na den : podigravka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.